12 ötletes ajándéktipp igazi irodakukacoknak

12 ötletes ajándéktipp igazi irodakukacoknak

Címlap / Életmód / 12 ötletes ajándéktipp igazi irodakukacoknak

Ennek sok előnye, és hátránya is akad, de a karácsony szempontjából vizsgálva a helyzetet, inkább előbbivel számolhatunk. A többségnek még sem ideje, sem lehetősége nem volt arra, hogy tökéletesen felszerelje az irodáját, így remek lehetőségek kínálkoznak, ha testhezálló meglepetéssel lepnéd meg a számítógépről dolgozó szeretteidet.

1. Fali rendszerező

A faliújságok megkérdőjelezhetetlenül fontosak és hasznosak az irodákban, de nem minden esetben látványosak. Különösen nem akkor, ha minimalista elrendezésről beszélünk… Alternatív lehetőségként tökéletesek azok a fali rendszerezők, amikre iratcsipeszek segítségével lehet a fontosabb papírokat felcsíptetni.

KatarzynaBialasiewicz/istockphoto.com

2. Kinyírhatatlan szobanövény

A zöld már ránézésre is megnyugtató, hát még akkor, ha élő növény társul hozzá! Sok szobanövény tartozik a kinyírhatatlan kategóriába, úgyhogy nem mentség az sem, ha a megajándékozott nem egy igazi kiskertész – tuti befutók az igénytelen pozsgások és kaktuszok.

Nadzeya_Kizilava/istockphoto.com

3. Laptop tartó

Rengetegen laptopról dolgoznak a munkahelyükön, vagy akár a home officeban, és ez nem túl egészséges a gerinc számára. Legalábbis nem akkor, ha nem emeljük meg egy jó kis tartóval a képernyőt egészen szemmagasságig!

Maria Korneeva/istockphoto.com

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást