5 film, ami garantáltan adventi hangulatba hoz

5 film, ami garantáltan adventi hangulatba hoz

Címlap / Kikapcsolódás / 5 film, ami garantáltan adventi hangulatba hoz

Egyre korábban sötétedik, amit persze megélhetnénk bosszankodva is, de örülhetünk is neki, hiszen ez egyben azt is jelenti, hogy közelednek az ünnepek. Ahelyett, hogy a nyár után sírnánk, kapcsoljuk be a fényeket, kucorodjunk a kanapéra egy pohár borral vagy teával és hangolódjunk.

Holiday

Két összetört szívű fiatal nő (Kate Winslet és Cameron Diaz) úgy dönt, hogy az ünnepek idejére otthont cserél, ami azt is jelenti, hogy országot cserélnek. Míg a brit Iris a napsütötte Los Angelesben találja magát, Amanda egy hófödte, mesebeli tájon egy kis kunyhóban tölti a karácsonyt, London mellett. Amire egyikük sem számít, hogy egy ilyen helyzetben is rájuk találhat a szerelem. Mindannyian voltunk már rossz passzban az ünnepek idején, amikor azt gondoltuk, hogy jó lenne inkább egy másik bolygón tölteni ezt az időszakot, de ez a film még Grincsnek is visszahozza a karácsonyi hangulatát. 

 

Harry Potter-maraton

Bár alapvetően a kis varázslótanonc kalandjai nem karácsonykor játszódnak, hiszen éveken keresztül követjük a történetét, azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal, hogy azonnal ünnepi hangulatba hoznak a filmek. Roxfort látványa, a gyertyákkal feldíszített nagyterem, a néha havas táj, a meleg, puha ruhák és a gyakran felbukkanó ropogó kandalló látványa azonnal meghozza a kedvemet, hogy én is nekiálljak pitét sütni és arról álmodozni, hogy vajon kapok-e Weasley családi pulcsit a fa alá. 

 

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»