Életmód / Ezotéria

Munkahelyi drámát okozhat a Merkúr Retrográd! Erre számíthatnak a csillagjegyek

Kos

Esetleges elmaradt feladataidat, adósságaidat ideje elrendezned, mert munkahelyeden a körmödre néznek. Emellett igyekezz megtartani az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között és ha úgy érzed, sok a munka és nem bírod, ne félj segítséget kérni.

Bika

Ha van olyan munkatársad vagy felettesed, akivel van köztetek némi feszültség, ajánlatos minél hamarabb leülni és megbeszélni, mert a következő időszakban ez úgyis a felszínre tör majd. Próbálj meg tisztán fogalmazni a megbeszélésen és ne hagyd, hogy elragadjanak az indulataid.

Ikrek

Mivel a Merkúr uralkodó bolygód, különösen erősen érzed majd a retrográd zavaró hatásait. Megszokott munkaritmusod megakad, figyelmed ezer más dolog fogja elterelni, de ne engedd, hogy a sztressz-szinted megemelkedjen. Indulj el hamarabb a munkába, hogy ne késs el és mindenre legyen reggel elég időd.

Rák

Ha éppen váltani akarsz, vagy ki akarsz lépni a munkahelyedről, jobban teszed, ha megvárod, míg lenyugszanak a kedélyek és véget ér a retrográd november 3-án. Addig sem kell unatkoznod, töltsd hasznosan az idődet, frissítsd az önéletrajzod vagy írd le, mik a céljaid a jövőre.

Oroszlán

Nehéz most a munkádra koncentrálnod, mert zavaros magánéleted uralja a gondolataidat és ezt sajnos a munkahelyedre is magaddal viszed. Mivel ebben az időszakban nehéz koncentrálni, a nagyobb projekteket igyekezz eltolni november 3-a utánra, mikor már letisztázódtak a dolgok.

Szűz

Rengeteg email, őrült beosztás és folyamatos késések, így érint téged a retrográd.  Uralkodó bolygód a Merkúr, ezért ez neked sosem könnyű időszak és a saját érzéseidet is nehezen tudod csak kifejezni. Ne akadj fenn a kisebb hibákon, légy türelmes és néha vegyél egy nagy levegőt, november 3-a után fellélegezhetsz.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Mérleg

A retrográd elég kedvezőtlen hatással lesz a pénzügyeidre és ez arra is rávilágíthat, hogy a munkahelyeden nem becsülnek meg eléggé. Ha elégedetlen vagy, elkezdheted tervezni a váltást, de ne lépj november 3-a előtt, hanem próbáld meg beosztani a pénzed. 

Skorpió

A Merkúr a jegyedben áll, ezért a Retrográd nem kímél téged. Figyelj oda arra, hogyan kommunikálsz, mert ki vagy hegyezve és olyan embereket bánthatsz meg, akik nem akarnak semmi rosszat. Kerüld el a drámát és hidd el, november 3. után újra megleled a belső békéd.

Nyilas

Ne csodálkozz, ha nehezen tudsz a munkádra koncentrálni. Ez a retrográd arra késztet, hogy értékeld az egyedül töltött időt és egy kis spirituális gyógyuláson menj keresztül. Próbáld meg minimalizálni a teendőidet és egy kicsit befelé figyelni.

Bak

A zodiákus egyik legelszántabb, legfókuszáltabb és legszorgalmasabb jegyeként a retrográd alatt kénytelen leszel a kollégáid segítségét igénybe venni. A munkahelyi csapatdinamikában lesznek fennakadások és pár kisebb vita is kialakulhat a kommunikációs zavar közepette, de csak erősebben jöttök ki a helyzetből.

Vízöntő

Téged különösen intenzíven érint munkaügyileg a retrográd. Úgy érzed majd, hogy nehezen haladsz a feladataiddal és ez frusztrálni fog, de ne csüggedj, a most befektetett energiád megtérül a következő hónapban. Az alapos, pontos munka mindig kifizetődik.

Halak

Ha most hoznál egy fontosabb döntést a jövődet illetően – mint például továbbtanulás, munkahelyváltás vagy fizetésemelés kérése – várj, amíg elvonul a Merkúr retrográd. A lehetőségek ott lesznek november 3-a után is, nem kell elsietni a dolgokat.    

 

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást