Életmód / Ezotéria

Munkahelyi drámát okozhat a Merkúr Retrográd! Erre számíthatnak a csillagjegyek

Kos

Esetleges elmaradt feladataidat, adósságaidat ideje elrendezned, mert munkahelyeden a körmödre néznek. Emellett igyekezz megtartani az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között és ha úgy érzed, sok a munka és nem bírod, ne félj segítséget kérni.

Bika

Ha van olyan munkatársad vagy felettesed, akivel van köztetek némi feszültség, ajánlatos minél hamarabb leülni és megbeszélni, mert a következő időszakban ez úgyis a felszínre tör majd. Próbálj meg tisztán fogalmazni a megbeszélésen és ne hagyd, hogy elragadjanak az indulataid.

Ikrek

Mivel a Merkúr uralkodó bolygód, különösen erősen érzed majd a retrográd zavaró hatásait. Megszokott munkaritmusod megakad, figyelmed ezer más dolog fogja elterelni, de ne engedd, hogy a sztressz-szinted megemelkedjen. Indulj el hamarabb a munkába, hogy ne késs el és mindenre legyen reggel elég időd.

Rák

Ha éppen váltani akarsz, vagy ki akarsz lépni a munkahelyedről, jobban teszed, ha megvárod, míg lenyugszanak a kedélyek és véget ér a retrográd november 3-án. Addig sem kell unatkoznod, töltsd hasznosan az idődet, frissítsd az önéletrajzod vagy írd le, mik a céljaid a jövőre.

Oroszlán

Nehéz most a munkádra koncentrálnod, mert zavaros magánéleted uralja a gondolataidat és ezt sajnos a munkahelyedre is magaddal viszed. Mivel ebben az időszakban nehéz koncentrálni, a nagyobb projekteket igyekezz eltolni november 3-a utánra, mikor már letisztázódtak a dolgok.

Szűz

Rengeteg email, őrült beosztás és folyamatos késések, így érint téged a retrográd.  Uralkodó bolygód a Merkúr, ezért ez neked sosem könnyű időszak és a saját érzéseidet is nehezen tudod csak kifejezni. Ne akadj fenn a kisebb hibákon, légy türelmes és néha vegyél egy nagy levegőt, november 3-a után fellélegezhetsz.

A többi csillagjegyhez tartozó leírást megtalálod a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást