Ilyen vagy, ha Ikrek vagy – Az Ikrek jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Ilyen vagy, ha Ikrek vagy – Az Ikrek jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen vagy, ha Ikrek vagy – Az Ikrek jegyűek 5 pozitív tulajdonsága

Bár egy ember jellemrajzának felállításánál az asztrológusnak nem elegendő pusztán az illető napjegyét ismernie, mégis a napjegy az, amely általában a legnagyobb mértékben képes befolyásolni az egyén személyiségét. Az „Ilyen vagy, ha…”-cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegy jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ha Ikrek vagy, ez az írás neked szól. Tarts velünk, és fedezd fel a jó tulajdonságaidat!

Nyitott

Igazi társasági ember vagy, nagyon könnyen teremtesz új kapcsolatokat. Talán nincs is olyan ember a földön, akivel ne találnád meg a közös hangot, pillanatok alatt.

Lételemed a kommunikáció – a beszélgetés számodra ugyanolyan létszükséglet, mint az evés, vagy az alvás.

Extrovertált személyiséged – és kíváncsi természeted – számlájára írható, hogy a félórája szerzett vadonatúj ismerősöd egyszer csak azon kapja magát, hogy az egész élete nyitott könyv előtted, és fordítva.

Sokoldalú

Rendkívül sokoldalú vagy, ennek köszönhetően érdeklődési köröd is meglehetősen széleskörű. Szinte nincs is olyan téma, amihez ne tudnál hozzászólni.

Multifunkcionális mivoltod nemcsak a családodban, de a munkahelyeden is a „nélkülözhetetlen státuszba” emel. Hobbijaid száma a sok és a rengeteg között mozog.

Folyamatosan képzed magad szakmailag, és mindig találsz újabb és újabb szabadidős tevékenységet, amiben – ha csak egy kis időre is, de – feltétlenül el kell merülnöd.

Talpraesett

„Nincs lehetetlen, csak tehetetlen”- vallod. Adódjék bármilyen nagy probléma is az életedben, az biztos, hogy nem sokáig szerepel a megoldatlan ügyeid listáján.

Az emberek gyakran fordulnak hozzád tanácsért, és te csaknem minden esetben tudod a megoldást.

Rátermettséged miatt nemcsak a család ügyintézője címet viseled, de a munkahelyeden is te vagy a „mindenes”, legyen szó akár komoly szakmai kérdésről, akár egy eldugult mosdókagylóról.

Alkalmazkodó

Bárkivel megtalálod a közös hangot, már az első percben.

Rugalmas vagy és engedékeny, ami miatt társasági köröd igen népszerű és megbecsült tagja vagy – szinte bármire rá lehet téged venni, ami nem károsítja az egészséget, vagy nem törvénysértő.

Ha munkahelyeden megalapítanák a „legjobb kolléga-díjat”, munkatársaid egészen biztosan téged terjesztenének fel rá.

A családtagjaidnak sem lehet okuk panaszra, mindig előtérbe helyezed az ő igényeiket, ráadásul igyekszel mindenkinek egyenként a kedvében járni.

Őszinte

Brutálisan őszinte vagy, számodra még a kegyes hazugság sem elfogadható. Kíméletlen őszinteséggel közlöd például a legjobb barátnőddel, hogy ideje valamilyen fogyókúrás módszer után néznie, és a főnököd is tisztában van azzal, hogy te bizony nem leszel partner a „csak le ne bukjak a feleségem előtt”-játékban.

Szinte lehetetlen rajtakapni téged akár egy kis füllentésen is.

Becsületességed, megbízhatóságod és szavahihetőséged miatt nyugodtan indulhatnál a „mindenki bizalmasa” címért, ugyanis számtalan ember tekint rád úgy, mint legfőbb bizalmasára.

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!