5 kérdés, amit tegyél fel neki mielőtt először ágyba bújnátok

5 kérdés, amit tegyél fel neki mielőtt először ágyba bújnátok

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 kérdés, amit tegyél fel neki mielőtt először ágyba bújnátok

Bármit is állítanak a romantikus filmek, nem létezik örök érvényű szabály arra nézve, hogy mikor kell (vagy szabad) először lefeküdnöd az új pasiddal. Lehet ez 5 perc vagy az esküvő után, mi nem ítélkezünk! Az viszont fontos, hogy néhány kérdést tisztázz, mielőtt egymásnak estek. Némelyik talán közhelyes, de van köztük olyan is, amire nem is gondolnál.

Volt már nemi betegséged?

Biztos, hogy nem ez a legjobb vágykeltő, de érdemes beszélni róla. Az természetesen alapvető, hogy egy friss kapcsolat elején gumi óvszerrel védekezzetek. Manapság azonban az sem ritka, hogy ha hosszabb távon a párok már tablettára váltanak, egészségügyi teszteket kérnek egymástól.

De ha ezt túlzásnak tartod, akkor is beszéljetek a szexuális előéletetektől, mert vannak olyan betegségek (pl. herpesz), amiket ha egyszer elkap valaki, a vírus már örökre a szervezetében marad. És ugye, nem szeretnéd egy egyéjszakás kaland nyomát egész életedben magaddal hordozni?

Biztosan egyedülálló vagy?

Banálisnak tűnik, de sok kellemetlenségtől megkímél. Nem egyszer fordult elő a világtörténelemben, hogy férfiak úgy csábítottak el nőket, hogy közben egy másik otthon várta őket. Egy ilyen egyenes kérdéssel ezért rengeteg rossz pillanattól megkímélheted magadat, és ugye te sem akarsz egy párkapcsolatot, vagy rosszabb esetben egy családot tönkretenni?

Szép kocsi. Jól megy vele a csajozás?

Mindenképpen tegyél fel egy olyan kérdést is a srácnak, amivel finoman provokálod, mert jó megnézni, ez mit hoz ki belőle. Van, akit már egy ilyen kérdés is agresszívvá tesz, vagy csak elkezd gyorsan magyarázkodni. De ha poénra veszi, és vicces választ ad, az jó jel!

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»