Make up or no make up, avagy sminkeljünk vagy sem?

Make up or no make up, avagy sminkeljünk vagy sem?

Címlap / Stílus / Arc / Make up or no make up, avagy sminkeljünk vagy sem?

A sminkkel az arcunk természet adta szépségét emeljük ki és tuningoljuk fel optikailag. A képeket végignézve te is láthatod, hogy pár apró sminktrükkel mennyivel üdébbnek tűnik az arcom. Minimális sminkeléssel feldobhatod a megjelenésed, és közben a természetességed is megőrizheted.

A képeken azt láthatod, hogy milyen vagyok smink nélkül, és hogyan festek sminkben. Te is látod, hogy mennyivel jobban nézek ki a negyedik verzión, mint az elsőn? Nem azért sminkelem magam nap mint nap, mert el akarom rejteni a pattanásaimat vagy a hegeket az arcomról, hanem azért, mert jobban érzem magam némi sminkkel, mint anélkül.

A szem alatti karikáktól fáradtnak és letörtnek tűnhetünk. Ki akarna úgy bemenni dolgozni, hogy ezt tükrözze a megjelenése? Egy korrektorral azonban varázsütésre eltüntetheted a szem alatti rész szürkésbarna árnyalatát. Ezzel az apró trükkel máris olyan, mintha plusz 3 órát aludtál volna. Jó hír az is, hogy így senki nem fogja tőled megkérdezni, hogy „Mi baj van? Beteg vagy?”.

Kevés smink, nagy változás

Neked is rövidek, ritkák, és még szőkék is a pilláid? Ha ezt dobta a gép, akkor is tehetsz ellene. Kitartó munkával bevethetsz néhány szempillanövesztő praktikát,de ha gyors eredményt szeretnél elérni, a szempillaspirál a legjobb fegyver. Nekem egy kispirálozott szempillasorral mindig nagyobb lesz az önbizalmam. Fontos, hogy a szempilláid tulajdonságaihoz illő szempillaspirált válassz (ehhez itt találsz tippeket), hiszen azzal tudod a leghatásosabb eredményt elérni. Látod, mennyivel nagyobbnak tűnik a szemem a spirál használata után? Egy ici-pici smink, és máris óriási változást vehetsz észre magadon, miközben a természetességed is megmarad.

Harmónia, természetesség, minőség!

Ha ez a három dolog tükröződik az arcodon, akkor garantált lesz a sikered! A sminked legyen mindig harmóniában az öltözékeddel, és az alkalomhoz illő színeket válaszd ki. A termékek minősége pedig pont annyira fontos, mint a kézügyességed sminkelés közben.

Az ördög a részletekben rejlik

Ha a negyedik képre pillantasz, láthatod, hogy bátran bántam a színekkel. Az ajkaimra egy matt, pink szájfényt tettem, a szemhéjamra pedig egy enyhén csillámos, vastag tusvonalat húztam. Az orcám a highlighternek köszönhetően diszkréten csillog, pont úgy, mint a mosolyom. Így máris megjött a kedvem egy szelfihez! 🙂

A smink tehát kiemeli az arcod előnyös vonásait, és háttérbe szorítja a kevésbé kedvelt tulajdonságait. A legtöbb nőnek önbizalmat ad, és jobban érzi magát a viselésétől. Ha te is magad miatt fested ki a szemeid – nem pedig a férfiaknak való tetszés vezérel –, akkor maradjon is meg a jó szokásod. Csak így tovább, sminkelj!

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!