Hozzávalók 4 személyre:
1 db paprika
30 g zöldborsó
28 dkg kukoricaolaj
4 ek chillis szósz
2 ek citromlé
1 fej jégsaláta
néhány vöröshagyma karika
só, fekete bors
paradicsom, uborka szeletek díszítésnek
Elkészítése
1. A paprikát szeleteld négy egyenlő részre, távolítsd el a magokat, majd vágd apró darabokra.
2. A zöldborsót tedd szűrőbe és engedd fel forró vízzel.
3. Ezután keverd hozzá a kukoricát és a paprikát. Add még hozzá a kukoricaolajat, a chilli szószt és a citromlét, majd ízesítsd sóval és borssal.
4. Végül a megtisztított salátát vágd vékony csíkokra és közvetlenül fogyasztás előtt keverd a többi zöldséghez. Díszítsd hagymakarikákkal, uborka és paradicsom szeletekkel. Az elkészítés mindössze 15 percet vesz igénybe.