Mit jósolnak a csillagok 2020-ra? Állandó változások és fejlődés vár ránk

Mit jósolnak a csillagok 2020-ra? Állandó változások és fejlődés vár ránk

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mit jósolnak a csillagok 2020-ra? Állandó változások és fejlődés vár ránk

A számmisztika alapján a mögöttünk levő év feladata a növekedés, fejlődés, erőink mozgósításának ideje volt, és most egy kicsit könnyedebb időszak elé nézünk. Az előrejelzések szerint elkezd beérni annak a gyümölcse, amiért az előző évben, években sokat dolgoztunk, és már nem lesz rajtunk olyan óriási nyomás. Az csak hab a tortán, hogy az átlagot tekintve jóval egyszerűbb lesz célzottan előrehaladni, hiszen megkapjuk a szükséges visszaigazolásokat: van értelme időt és energiát fektetni a feladatainkba. De mit tartogat még nekünk 2020?

Mit mond a számmisztika?

A számmisztika alapján a kilences szám olyan új periódust jelöl, ami kihívások elé állít bennünket. A legutóbbi ilyen év 2016 volt (2+0+1+6=9). 2016-ban a többség még csak tervezett, ötletelt, igényt érzett a változtatásra, de sokan még nem tudták ekkor, merre is induljanak el, milyen irányba haladjanak, ha el akarják érni a céljaikat, kicsit zűrzavarosra sikeredett az egész év. 2017 ennél már sokkal tudatosabb volt, ha nem is az év elején, de év végén már elkezdtünk egy kicsit összeszedettebbek, célorientáltabbak lenni, és éreztük, hogy nagy változások elé nézünk.

Ezek a változások a nagy többségnél be is következtek 2018-ban és kiteljesedtek 2019-ben. A mögöttünk álló évben nagyon keményen dolgoztunk és rengetegen úgy érezhették, hogy hatalmas, már-már elviselhetetlen a nyomás – ennek ellenére, szinte senki nem mondhatja, hogy komoly kudarcot vallott volna. Éppen ellenkezőleg!

A legtöbben megerősödve, önbizalommal felvértezve szállnak ki ebből az évből és elkezdik 2020-ban learatni a kemény munka gyümölcseit.

Negatív aspektusa is lehet ennek a hegymenetnek, ugyanis nem csak a jó dolgok köszönnek most vissza, hanem a rosszak is. Azok, akik az elmúlt években megpróbáltak kibújni a munka és a kihívások alól, nem javítottak az emberi kapcsolataikon, nem oldották meg a problémás helyzeteket, tehát nem mentek elébe a feladatoknak, most sajnos kamatostul visszakapják a halogatás árát.

Az előttünk álló évben minden visszaköszön, amit tettünk, és az is, amit nem tettünk: a múltbeli események döntik el, hogy könnyed, vagy éppen kifejezetten nehéz év elé nézünk.

Alinabuphoto/depositphotos.com

Uralkodó égitestek

A 2020-as év uralkodó égiteste a Hold lesz, valósággal átveszi az irányítást felettünk, különösen márciustól kezdve. A Hold – szemben a Nappal – a nőiség, az érzelmek megtestesítője, így aztán alighanem lelkizős, érzelmi kitörésekkel, kapcsolati átalakulásokkal teli év elé nézünk. Központi kérdés lesz a család, az anyaság, és úgy általában a szerelem, a boldogság.

Erős érzelmek várnak ránk, és a kapcsolataink szintjén alighanem jó pár tanulóleckét bezsebelhetünk majd.

Az előttünk álló év nagy feladata lesz észrevenni, értékelni és megoldani ezeket a kérdéseket, megélni az érzelmeket a maguk teljes valójában és persze levonni a következtetéseket, a tanulságokat, kijelölni az esetleges továbblépés, vagy éppen a fejlődés útját. 

Vtaliivetleo/depositphotos.com

Duplázd meg kétszer!

A kettes szám már eleve a duplát, a párosat jelöli, azonban a 2020-ban kétszer is szerepel, ezzel is nyomatékosítva, hogy az elkövetkezendő évben érdemes lesz összefognunk, összedolgoznunk másokkal. Függetlenül attól, hogy munkahelyről, barátságról, családról, vagy éppen párkapcsolatról van szó, ebben az évben sokkal sikeresebbek lehetünk, ha nem egyedül próbálunk mindent megoldani.

A nulla is kétszer szerepel ebben a különleges évszámban, márpedig ez jelöli a játékosságát, szertelenségét és bolondságát ennek az évnek.

A nulla duplázódása arra sarkall minket, hogy nyitottak legyünk az újdonságok felé, és bár sok megoldandó teendő vár ránk, sose felejtsük el az igazi értékeket, és mindig vigyünk egy kis vidámságot, őrültséget a mindennapjainkba.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!