5 dolog, amit a legjobban hiányolnak a férfiak az agglegény életből

5 dolog, amit a legjobban hiányolnak a férfiak az agglegény életből

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, amit a legjobban hiányolnak a férfiak az agglegény életből

Ha két ember szerelembe esik és úgy döntenek, hogy összeköltöznek, az egyrészt csodálatos, másrészt bizony vannak árnyoldalai is. Az együttélés ugyanis azt jelenti, hogy mindkét félnek fel kell adnia addigi független életét és alkalmazkodnia kell. Az összecsiszolódás nem mindig könnyű, de megéri, ha a pár tényleg komolyan veszi a kapcsolatot. Nézzük, mi az az 5 dolog, amit a férfiak a leginkább hiányolnak agglegény életükből.

1. Egyedül alvás

A férfiak kevésbé bújósak, mint barátnőik, és bizony néha próbára teszi a türelmüket, ha arra kelnek, hogy elzsibbadt kezük-lábuk, mert kedvesük koalamaciként csimpaszkodik rajtuk még álmában is. Azt sem szeretik, ha lehúzzák róluk a takarót, vagy ha korholják őket, mert horkolnak. És természetesen olykor ők is szeretnek kényelmesen szétterülni és terpeszkedni anélkül, hogy véletlenül lekönyökölnék barátnőjüket. Ezen problémák többségét megoldja egy jó méretű ágy, egy számmal nagyobb takaró és egy pár füldugó.

2. Magyarázkodás nélküli költekezés

Egy nőt az őrületbe kergethet, ha párja vesz a neten egy drága airsoft puskát, vagy egy memorabiliát kedvenc együttesétől, pláne akkor, amikor megbeszélték, hogy félretesznek a nyaralásra. Ilyenkor a férfi megpróbálja elmagyarázni, hogy ez egy limitált kiadás volt, ezért mindenképpen meg kellett venni, de ez a győzködés általában süket fülekre talál, ahogy a lányok is hiába fejtik ki a fiúknak, hogy igenis szükséges volt a huszonötödik pár tűsarkú cipő megvétele. A legcélszerűbb, ha a pár elfogadja a másik hobbiját és elnézi az arra való pénzköltést, persze ésszerű kereteken belül.

3. Büntetlen „anya kicsi fia” kapcsolat

Ha a párunk szereti az édesanyját, akkor örüljünk, mert az azt jelenti, hogy tiszteli a nőket és valószínűleg hozzánk is ilyen szeretettel viszonyul majd.

A hölgyeket azonban féltékennyé teheti, ha látják, hogy az anyós kényezteti és babusgatja az ő szerelmüket. Sok vita van abból, hogy a nő szeretne kedvesének anyja helyett anyja lenni és szóvá teszi, hogy szerinte nem egészséges ez a majomszeretet. Pedig a legjobb, ha hagyjuk, hogy időt töltsenek együtt, sőt, mi is elhívhatjuk az anyóst egy-egy külön programra, még akkor is, ha nem felhőtlen a viszony. Ha például megkérdezed tőle, hogyan kell a párod kedvenc ételét főzni, mindenkinél jó pontot szerzel.

4. Sok kis apró döntés

Lássuk be, a férfiak zöme nincs oda az átrendezett, égősorokkal és díszpárnákkal feldíszített lakásért. Ahogy azért sem, ha az ő rockzenéje helyett kénytelen pop slágereket hallgatni a kocsiban, amikor közösen mentek valahova. És bármilyen meglepő, valószínűleg szívesebben nézne horrorfilmet a moziban, mint romantikus vígjátékot. Ezekre mind miattad bólint rá, mert vagy szeret, vagy nincs kedve veszekedni.

Ha kedveskedni akarsz neki, ne légy önző, hanem keress olyan zenét, filmet, bútort, ami mindkettőtöknek tetszik.

5. Csinos nők megbámulása

Minden férfi vizuális teremtés, így ha elmegy mellettük egy jó alakú hölgy az utcán, nem azért nézik meg, hogy párjukat idegesítsék, hanem egyszerűen értékelik a szépséget. Ha ilyenkor kiakadsz és szóvá teszed, bűntudatot keltesz benne egy ártatlan pillantásért. Emiatt nem kell megsértődni, hanem úgy is lereagálhatod, hogy megjegyzed, tényleg csinos volt a lány. Ha erre úgy válaszol, hogy „de közel sem annyira, mint te”, akkor nyert ügyed van.

Képek forrása: kapitonenko/depositphotos.com

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!