4 alattomos módszer, amivel a pasi megpróbál félrevezetni (és még csak észre sem veszed)

4 alattomos módszer, amivel a pasi megpróbál félrevezetni (és még csak észre sem veszed)

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 4 alattomos módszer, amivel a pasi megpróbál félrevezetni (és még csak észre sem veszed)

Hiába örülnénk az ellenkezőjének, sajnos mindig is léteztek, és mindig is létezni fognak olyan emberek, akik félrevezetnek másokat. Ők azok, akik olyannyira önzők, hogy kizárólag a saját érdekeiket nézik, és gond nélkül hazudnak az érzéseikről neked csak azért, hogy maguknak jót tegyenek. Most eláruljuk, mi az a négy mód, amivel egy pasi félrevezethet téged anélkül, hogy te egyáltalán észrevennéd.

Más nőkkel flörtöl előtted

Nem zavartatja magát; hiába vagy ott mellette, simán leáll flörtölni a pincérlánnyal vagy egy régi ismerőssel az utcán. Úgy tesz, mintha ebben az égvilágon semmi rossz nem lenne, hiszen ő csak kedvesen megdicsérte a másik nő ruháját, vagy játékosan megérintette, miközben épp viccelődött vele.

Ha pedig ezek után féltékeny leszel, biztos, hogy ő is mérges lesz, hiszen állítása szerint nem csinált semmi rosszat, mindössze csak kedves volt valakivel.

Addig-addig mondja ezt, míg te magad is elgondolkodsz azon, hogy talán túlreagáltad a helyzetet.

Ilyenkor a srác valójában éreztetni akarja veled, hogy ő mennyire kapós és népszerű a nők körében, ezért tudnod kell, hogy szerencsés vagy, amiért téged választott.

Na, ő az a pasi, akire kár is vesztegetni az értékes idődet!

 

Mindig van egy kifogása

Hiába tart közöttetek a viszony már hetek, sőt, hónapok óta, még mindig nem vagytok hivatalosan egy pár. Ennek ellenére épp úgy viselkedtek: randizgatni jártok, sőt, a romantikus nyaralás ötlete is felmerült már, de a pasi láthatóan mégsem szeretné hivatalosan elkötelezni magát.

Ha szóba hozod a dolgot, rögtön más dolga akad, nem ér rá beszélgetni, amikor pedig jobban belementek a témába, úgy csavarja a szavakat, hogy a végén megnyugszol, de másnap már nem tudnád felidézni, mit mondott, amivel sikerült lezárnia a párbeszédet. Lényegében azért, mert nem mondott semmit, csak elhitette veled, hogy igen.

A helyzet az, hogy nem akarja kapcsolatnak nevezni a viszonyt, mert szerinte „az mindent összezavar„, és mivel jól elvagytok így, kár lenne ehhez hozzányúlni.

De ez mind csak kifogás azért, hogy ne kelljen elköteleznie magát…

 

Néha eltűnik

Egyik pillanatban őrülten szerelmes beléd, te vagy minden gondolata, és bombáz téged az üzeneteivel.

Majd a következőben eltűnik, nem veszi fel a telefonját, és fogalmad sincs, épp mit csinál vagy kivel van.

A srác ilyenkor azzal indokolja meg a dolgot, hogy rengeteg dolga volt az utóbbi napokban, időre volt szüksége, de közben gondolt rád; na ez az, amit kár lenne elhinned…

Ugyanis a pasi valójában csak saját magával foglalkozik, és a te érzéseid másodlagosak számára.

Ha épp szeretetre van szüksége, rögtön megtalál téged, de ha a szórakozásé a terep, szinte a nevedet is elfelejti…

 

„Ő csak egy barát”

A pasidnak is lehetnek lánybarátai, ahogy neked is vannak az életedben pasi ismerőseid, akikkel jóban vagy. Ezzel első körben nincs is semmi gond.

Az viszont már egészen más helyzet, ha a srácnak folyton „új barátai” vannak, akik egytől egyig lányok. Persze ezt nem vallja be azonnal, hiszen ameddig nem kérdezel rá, mióta vannak jóban, nincs is gond.

Épp ezért igyekszik úgy alakítani a beszélgetéseket, hogy ne tudd meg, mióta ismeri ezeket a lányokat.

Valószínűleg ő is sejti, hogy ez nem igazán elfogadott dolog egy párkapcsolatban, ám mivel nem száz százalékig őszinte veled, nem akarja, hogy ezt megtudd.

Nos, ők azok a lányok, akikkel valószínűleg nem csak baráti viszonyt szeretne a jövőben.

 

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!