5+1 jel, hogy az életed tele van karmikus barátságokkal

5+1 jel, hogy az életed tele van karmikus barátságokkal

Címlap / 5+1 jel, hogy az életed tele van karmikus barátságokkal

Hasonló a hasonlót vonzza

Van valami furcsa, földöntúli érzés abban, mikor két ember találkozik és egymás barátai lesznek. Miért pont ő és miért hasonlítunk mi ennyire egymásra? – jönnek a kérdések a fejedben, ugyanis tényleg megmagyarázhatatlan, hogy ki miért lesz a barátunk, de alapvetően mindenki a hasonlót keresi önmagához, akivel könnyen tud azonosulni.

Szóval a legszembetűnőbb jeled az lesz, ha valakivel nagyon egy húron pendülsz és azt érzed, hogy szinte ikrek vagytok.

Nehezen tudsz tőle elszakadni

Barátságotok elején folyton vele akarsz lenni, mert annyi minden köt össze titeket. Közös az érdeklődési kör, hasonlóképp gondolkoztok és nem utolsó sorban hasonló élethelyzetben vagytok. Így akár az is problémát okozhat, ha el kell szakadnotok egymástól, mert úgy érzed, hogy ő ért meg a világon a legjobban.

Több ilyen személy is lehet az életedben, nem kell lekorlátoznod csupán egyre. Ezek nagyon értékes, mély barátságok, ahol mindkét fél igazán törődik a másikkal.

Feltétel nélküli szeretet

Mindenki képes a feltétel nélküli szeretetre, még az is, aki azt mondja, hogy nem. Ott inkább az lehet a probléma, hogy még nem talált olyan személyt, aki iránt így tudna érezni. Viszont egy karmikus barátságban ez nem lehet probléma. A felek elfogadják egymást még úgy is, hogy tudják, nem mindenben egyezik a nézőpontjuk. Alapból hasonló habitussal bírnak, de mivel nem klónok vagyunk, így még a karmikus barátok is különböznek egymástól.

Mikor azt érzed, hogy valakit képes vagy elfogadni úgy, ahogy van, akkor te már megtanultad azt, hogy milyen az igazi baráti szeretet.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást