5 menő frizuratipp, ha nem volt időd hajat mosni

5 menő frizuratipp, ha nem volt időd hajat mosni

Címlap / Stílus / Haj / 5 menő frizuratipp, ha nem volt időd hajat mosni

Hajat kéne már mosnod, de egyszerűen nincs rá időd – vagy valljuk be –, kedved? Ilyenkor biztosan neked is jól jönne néhány frizuratipp, amivel nagyjából elrejtheted hajad állapotát, és közben még jól is nézel ki. Ennek kapcsán mutatunk is pár szuper ötletet!

A fonott konty

Zsírosabb haj esetén a legjobb ötlet mindig az, ha a fonás sokszínűségét választod!

Az embereknek fel sem tűnik, hogy már tegnap meg kellett volna mosnod a tincseidet, ha a fejtövednél, hátul készítesz egy klassz fonást, és a végén egy kontyot hozol össze belőle a fejed tetejére.

Ráadásul a legjobb, hogy ez a fazon még trendi is, és a szeles időben összetartja a tincseidet.

Nyáron pedig különösen jó választás a melegebb időben.

 

Egy kendő csodákra képes

Az, hogy a hajadra már ráférne egy mosás, mindig a tövénél látszik igazán.

Ha jobban megfigyeled, a hajszálaid háromnegyedén nem igazán észrevehető a zsírosság, ezért érdemes ilyenkor a fejtövedre koncentrálni!

Egy menő kiegészítővel nem csak trendi lehet a megjelenésed, de a hajmosás idejét is eltolhatod egy-két nappal, ezért szerezz be például egy szélesebb kendőt!

Ezután kösd ezt úgy a fejedre, hogy épp a feltűnőbb részeket takarja el, és inkább magára a kiegészítőre vonzza a figyelmet.

Így nem kell még csak összekötnöd sem a hajadat, hiszen senki sem veszi észre, hogy meg kéne már mosnod!

 

Feles, lezser konty

Legközelebb próbáld ki azt, hogy a fejed tetejére csinálsz egy nagyon laza, kócos kontyot, de csak a hajad felső rétegéből!

Ahogy írtuk is, a zsíros tincsek leginkább a hajtöveknél látszanak, emiatt pedig nagyon a fejbőrödre tapadhat a hajad, ha szimplán kibontva hagyod; de ez a frizura megoldja a problémát.

Egyszerűen csak fésüld össze a hajadat a fejed tetején, majd egy hajgumival lezseren erősítsd ezt meg (esetleg egy-két csatot is bevethetsz).

Ezek után a szabadon maradt tincseidet fésüld át, és már kész is a csajos összkép!

 

Szoros konty

Nem elég hosszú a hajad a korábbi tippekhez, vagy kényelmesebb megoldást keresel?

Akkor a sima, nagyon erősen a fejre tapadó konty lesz a te választásod!

A sztárok körében már régóta nagy népszerűségnek örvend a vizes hatású frizura, ha pedig szépen megfésülve hátrafogod a tincseidet, hasonló lesz nálad is az összkép.

A legjobb, ha a copfodat alaposan befonod, és így készítesz belőle kontyot, amit aztán hullámcsatokkal rögzítesz, elkerülve azt, hogy esetleg pár óra után szanaszét álljanak a hajszálaid.

 

Többszörös parketta

Ha pedig megvan a kézügyességed a különlegesebb, némileg bonyolultabb fonások megalkotásához is, a képen látható fazont érdemes bevetned!

Készíts el legalább négy (de akár többet is összehozhatsz) kisebb parkettafonást, a végén pedig kösd őket egybe kontyként, vagy akár egy nagyobb copfba, fonatba.

Amint látod, ez a frizura teljesen elrejti a zsírosabb tincseket, és sokkal inkább a különleges összhatásra hívja fel a figyelmet.

Egy kis gyakorlást azért igényel, de néhány alkalom után biztosan te is profi módon el fogod készíteni ezt a fonást!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást