4 last minute tipp, ha a legjobb barátnőddel nem készültetek szilveszteri programmal

4 last minute tipp, ha a legjobb barátnőddel nem készültetek szilveszteri programmal

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 4 last minute tipp, ha a legjobb barátnőddel nem készültetek szilveszteri programmal

A szilveszteri programot még nem tudod, csak annyi biztos, hogy a legjobb barátnőddel fogod köszönteni az újévet? Ha nem feltétlenül szeretnétek mozimaratonnal belépni 2019-be, hanem tartalmasabb, aktívabb programra vágytok, de minden szervezést az utolsó pillanatra hagytatok, érdemes az alábbi javaslatok közül választani. Így biztosan emlékezetes lesz a 2018-at lezáró szilveszteretek!

Séta a környéken

Ha nem nagyon szeretnétek elmenni bulizni egy diszkóba, vagy más társasághoz csatlakozni, de közben mégsem ülnétek egész este otthon, van egy szuper köztes megoldás.

Éjfélkor, a koccintás után vegyétek fel a cipőt, kabátot, és induljatok egy sétára a szomszédságban.

Mindegy, hogy faluban vagy nagyobb városban laktok, ilyenkor az emberek előszeretettel vonulnak ki, hogy boldog új évet kívánjanak egymásnak.

Vigyetek magatokkal termoszban forró csokit, nézzétek meg a tűzijátékot, a házak ünnepi díszkivilágítását, és beszélgessetek másokkal.

Már ez a kis séta is feldobja majd a hangulatotokat!

 

Házibuli két főre

A legkézenfekvőbb ötlet, ha kétszemélyes házibulit rendeztek otthon; és nehogy azt gondold, hogy nagyobb társaság nélkül ez túlságosan unalmas lesz!

Mindketten hozzátok el a kedvenc (alkoholos) italotokat, dobjatok össze egy-két koktélt, és játsszatok valamit.

Előkerülhetnek a társasjátékok, kártyák, de ha esetleg a tesódnak van PlayStation-je, vagy bármiféle konzolja, azt is próbáljátok ki!

Ha pedig kellően hangulatba kerültetek, természetesen nem maradhat el a karaoke sem: a legjobb, hogy a barátnőd előtt még csak idegeskedni sem fogsz, ha hamisan énekelsz, így biztosan klassz lesz a hangulat a négy fal között is.

 

A közeli bár

Szilveszterkor a diszkók tömve vannak emberekkel, néha órákig kell sorban állni, és a táncparketten megmozdulni is nehéz.

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb helyre már elővételben elfogynak a jegyek.

Ezért ha partizni nem is szeretnétek, legalább egy közeli bárba beülhettek a barátnőddel egy kicsit.

Igyatok egy-két koktélt, beszélgessetek, és legyetek részesei a szilveszteri fennforgásnak: legalább pár óráig.

Így mégis elmentetek egy kicsit szórakozni, de nem kellett több ezer forintot elköltenetek belépőre, és az egész estét ugyanazon a helyen tölteni.

 

Vacsorázzatok együtt

Ha a bárok nem állnak közel hozzád, esetleg szervezzetek le a barátnőddel egy kisebb vacsorát egy közeli étteremben.

A drágább helyeken asztalfoglalás szükséges, így arról valószínűleg már lecsúsztatok, de kisebb, kevésbé felkapott helyeket is nyugodtan kipróbálhattok!

Akár egy kifőzde, akár egy tésztázós gyorsétterem; bármi szóba jöhet, amit szerettek, és ahol szívesen ennétek egy jót. A szilveszter nem feltétlenül kell, hogy bulizásról szóljon, hiszen ami fontosabb, hogy ti jól érezzétek magatokat.

Az újévbe szuper hangulattal érdemes átlépni, és ezt egy kiadós, finom vacsora, valamint egy mélyen szántó beszélgetés is meg tudja alapozni.

Ha sehol sincs a közelben szabad asztal, akkor akár ti magatok is összedobhattok valamit otthon: a lencsét ne felejtsétek ki a menüből!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást