3 híres Oroszlán, akivel biztosan osztozol pár tulajdonságon

3 híres Oroszlán, akivel biztosan osztozol pár tulajdonságon

Címlap / Életmód / 3 híres Oroszlán, akivel biztosan osztozol pár tulajdonságon

Mindez azonban nem csak üres hivalkodás vagy magamutogatás: az Oroszlánok tesznek is azért, hogy kiérdemeljék a figyelmet, és hogy amikor valaki rájuk néz, eredményeket lásson. Az alábbi hírességekről messziről lerí, hogy mi a csillagjegyük, és ha te is Oroszlán vagy, talán magadra ismersz néhány jellemvonásban.

Jennifer Lopez

Énekes, táncos, színész, producer, divattervező, üzletasszony. Az 1969 július 24-én született Lopezről nem nehéz kitalálni, hogy az Oroszlán jegy szülötte, hiszen állandóan a dolgok közepében szeret lenni. Nem véletlen, hogy annyi műfajban kipróbálta már magát, és mindenhol sikert aratott. Határozott és karakán, élvezi a sikert, de nem ijed meg attól sem, ha dolgoznia kell érte: ezek mind az Oroszlán szülötteinek ismert tulajdonságai.

Viharos szerelmi élete a kezdetektől nagy médiaérdeklődésre tart számot, és ez sem áll távol az Oroszlánoktól: nem rejtik véka alá az érzéseiket, nem szégyenlősködnek akkor sem, ha a magánéletükről van szó. J.Lo nem teregeti ki a szennyesét, tudja, hol kell meghúzni a határt. Azonban nem is ügyel kínosan a magánélete védelmére, mintha élvezné, ha egy jóképű férfi mellett fotóznák. Ojani Noaval, Cris Judd-dal és Marc Anthonyval kötött házasságai zátonyra futottak, de 2017 óta boldog kapcsolatban él Alex Rodrigezzel, akivel el is jegyezték egymást.

Lopez 50 évesen olyan jól fest, hogy azt életkortól függetlenül bárki megirigyelhetné, és genetikai adottságai mellett biztos, hogy ebben munka is van.

Oroszlánként fontos számára a külső, a megjelenés, és bár tudja, hogy ez nem minden – ezért is dolgozik olyan kemények a karrierjén is – nem sajnál időt és energiát áldozni arra, hogy mindig a legjobb formájában legyen. Egyszerűen akkor érzi magát jól, ha minden téren mindenkit lenyűgözhet.

Madonna

Madonna Louise Ciccone 1958. augusztus 16-án látta meg a napvilágot, de akkor még csak a csillagjegye utalhatott arra, hogy valami nagy dolgot fog véghez vinni. A michigani Bay Cityben született énekesnő gyakorlatilag átformált mindent, amit a popiparról addig gondoltunk. Vérbeli Oroszlánként addig üldözte a sikert, míg teljesen be nem tudta kebelezni azt.

Sokan az állandó megújulás mestereként emlegetik, de Madonna ennél sokkal merészebb: nem az aktuális trendekre ült fel, hanem megteremtette azokat, mindig valami olyasmivel előállva, amivel a határokat feszegette.

Sosem hagyta, hogy mások irányítsák, inkább a bizonytalan utat választotta. Teljes irányítást követelt a karriere minden területén, a művészetét önmegvalósításnak, önkifejezésnek tekinti. Soha nem ijedt meg a politikai, társadalmi, vallási vagy akár szexuális kérdésektől, és bátran vállalta a véleményét minden kérdésben. Oroszlánként talán számodra is ismerős helyzet, amikor gondolataiddal, véleményeddel megelőzöd a többieket, és kimondod azt, amit ők akkor még nem mernek. Később azonban megkövetnek, és belátják, hogy amit te állítottál, az a jövő.

Matt LeBlanc

A legtöbbek által a Jóbarátokból ismert amerikai színész 1967. július 25-én született a massachusettsi Newtonban. Édesanyja egy irodát vezetett, apja szerelő volt, a fiatal Matthew azonban többre vágyott: fogta magát, és 17 évesen New Yorkba költözött, hogy modell karrierbe kezdjen. Ez merész, magabiztos, erősen az egóra építő és mindenki más által kockázatosnak ítélt lépés – olyasmi, ami nagyon is jellemző az Oroszlánokra.

LeBlanc valószínűleg mindenki másnál jobban hitt a saját sikerében, és igaza is lett. A Jóbarátok elképesztő népszerűsége után pedig ő volt az egyetlen, aki spinoffot kapott. A Joey című sorozat ugyan jóval kisebb népszerűségnek örvendett, de a Jóbarátok utolsó epizódja után még két évig futott, ezt a kivételezett helyzetet pedig LeBlanc többek között minden bizonnyal oroszlános sármjának, önbizalmának és rátermettségének köszönhette.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást