Életmód / Ezotéria

3 híres Oroszlán, akivel biztosan osztozol pár tulajdonságon

Mindez azonban nem csak üres hivalkodás vagy magamutogatás: az Oroszlánok tesznek is azért, hogy kiérdemeljék a figyelmet, és hogy amikor valaki rájuk néz, eredményeket lásson. Az alábbi hírességekről messziről lerí, hogy mi a csillagjegyük, és ha te is Oroszlán vagy, talán magadra ismersz néhány jellemvonásban.

Jennifer Lopez

Énekes, táncos, színész, producer, divattervező, üzletasszony. Az 1969 július 24-én született Lopezről nem nehéz kitalálni, hogy az Oroszlán jegy szülötte, hiszen állandóan a dolgok közepében szeret lenni. Nem véletlen, hogy annyi műfajban kipróbálta már magát, és mindenhol sikert aratott. Határozott és karakán, élvezi a sikert, de nem ijed meg attól sem, ha dolgoznia kell érte: ezek mind az Oroszlán szülötteinek ismert tulajdonságai.

Viharos szerelmi élete a kezdetektől nagy médiaérdeklődésre tart számot, és ez sem áll távol az Oroszlánoktól: nem rejtik véka alá az érzéseiket, nem szégyenlősködnek akkor sem, ha a magánéletükről van szó. J.Lo nem teregeti ki a szennyesét, tudja, hol kell meghúzni a határt. Azonban nem is ügyel kínosan a magánélete védelmére, mintha élvezné, ha egy jóképű férfi mellett fotóznák. Ojani Noaval, Cris Judd-dal és Marc Anthonyval kötött házasságai zátonyra futottak, de 2017 óta boldog kapcsolatban él Alex Rodrigezzel, akivel el is jegyezték egymást.

Olvastad már?  5 jel, hogy az intuícióid blokkolva vannak - Ezért nem jönnek be a megérzéseid!

Lopez 50 évesen olyan jól fest, hogy azt életkortól függetlenül bárki megirigyelhetné, és genetikai adottságai mellett biztos, hogy ebben munka is van.

Oroszlánként fontos számára a külső, a megjelenés, és bár tudja, hogy ez nem minden – ezért is dolgozik olyan kemények a karrierjén is – nem sajnál időt és energiát áldozni arra, hogy mindig a legjobb formájában legyen. Egyszerűen akkor érzi magát jól, ha minden téren mindenkit lenyűgözhet.

Madonna

Madonna Louise Ciccone 1958. augusztus 16-án látta meg a napvilágot, de akkor még csak a csillagjegye utalhatott arra, hogy valami nagy dolgot fog véghez vinni. A michigani Bay Cityben született énekesnő gyakorlatilag átformált mindent, amit a popiparról addig gondoltunk. Vérbeli Oroszlánként addig üldözte a sikert, míg teljesen be nem tudta kebelezni azt.

Olvastad már?  Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb vállalkozók. Lehet, hogy érdemes belevágnod egy saját üzletbe?

Sokan az állandó megújulás mestereként emlegetik, de Madonna ennél sokkal merészebb: nem az aktuális trendekre ült fel, hanem megteremtette azokat, mindig valami olyasmivel előállva, amivel a határokat feszegette.

Sosem hagyta, hogy mások irányítsák, inkább a bizonytalan utat választotta. Teljes irányítást követelt a karriere minden területén, a művészetét önmegvalósításnak, önkifejezésnek tekinti. Soha nem ijedt meg a politikai, társadalmi, vallási vagy akár szexuális kérdésektől, és bátran vállalta a véleményét minden kérdésben. Oroszlánként talán számodra is ismerős helyzet, amikor gondolataiddal, véleményeddel megelőzöd a többieket, és kimondod azt, amit ők akkor még nem mernek. Később azonban megkövetnek, és belátják, hogy amit te állítottál, az a jövő.

Matt LeBlanc

A legtöbbek által a Jóbarátokból ismert amerikai színész 1967. július 25-én született a massachusettsi Newtonban. Édesanyja egy irodát vezetett, apja szerelő volt, a fiatal Matthew azonban többre vágyott: fogta magát, és 17 évesen New Yorkba költözött, hogy modell karrierbe kezdjen. Ez merész, magabiztos, erősen az egóra építő és mindenki más által kockázatosnak ítélt lépés – olyasmi, ami nagyon is jellemző az Oroszlánokra.

LeBlanc valószínűleg mindenki másnál jobban hitt a saját sikerében, és igaza is lett. A Jóbarátok elképesztő népszerűsége után pedig ő volt az egyetlen, aki spinoffot kapott. A Joey című sorozat ugyan jóval kisebb népszerűségnek örvendett, de a Jóbarátok utolsó epizódja után még két évig futott, ezt a kivételezett helyzetet pedig LeBlanc többek között minden bizonnyal oroszlános sármjának, önbizalmának és rátermettségének köszönhette.