Otthon / Utazás

3 csodálatos nyaraló úti cél, amit a gyerek is imádni fog

3 csodálatos nyaraló úti cél, amit a gyerek is imádni fog

Aki családos ember, az tudja, hogy gyerekkel nem egyszerű utazni. Nem mindegy hova megyünk, milyen messze van, milyen a tengerpart és még hosszan sorolhatnám. Ha olyan bátor vagy, hogy kis családoddal karöltve nekivágtok a nagyvilágnak, de még nem tudjátok, pontosan merre is menjetek, akkor ez a cikk Nektek szól. Azokat az úti célokat gyűjtöttük össze számotokra, amik a legalkalmasabbak arra, hogy az egész család kikapcsolódjon. Lássuk!

Ha számít a távolság

Ha már nem bírtok meglenni tengerpart és a sós víz illata nélkül, de nem akartok messzi útra menni, akkor Horvátország lesz számotokra a tuti befutó – ott is a gyerekparadicsomnak kikiáltott Rab szigete vagy az Isztriai-félsziget déli részén találhatjuk Medulint.

A sekély, homokos part ideális a játszáshoz, homokozáshoz, de még a legkisebbek pancsolásához is. Az üdülőövezetben gyerekbarát apartmanokat, kempingeket is találhatod.

Sőt, ha rosszabbra fordul az idő rengeteg szórakoztató előadással, programmal várják a kicsiket az animátorok.

A szülők is megpihenhetek egy kicsit, hiszen a strandok jól felszerelt vízi játszótérrel vannak ellátva, így a gyerekek addig biztonságosan kitombolhatják magukat.

Bátrabbaknak

Aki be meri vállalni, hogy kicsit messzebbre utazik csemetéivel, annak a Barcelona környéki tengerpartok üdülővárosait ajánljuk.

Remek szolgáltatásokkal várják a családjukkal érkező nyaralókat.

Szinte mindenhol lehet találni gyerekbarát hoteleket és apartmanokat, ahol akár a kacsaúsztatóval, kinti játszótérre, medencével felszerelt hatalmas kertben is eltölthetik a szabadidejüket a kicsik.

Ha spanyolországi nyaralás mellett döntünk, arra azért nem árt figyelni, hogy augusztusban rettentő a hőség és mivel a helyiek ekkor töltik szabadságukat mindenhol tömeg és zsúfoltság uralkodik.

Görögország szerelmeseinek

Gyerek ide vagy oda, Te nem tudsz lemondani a Görögország meseszép tájairól, hangulatáról? Nem is kell, hiszen már olcsó chartergépekkel, akár pár óra leforgása alatt egy egészen más világba csöppenhetünk. Bár vannak buszos utak is, azt mégsem ajánljuk, ha kisgyerekkel akartok útnak indulni.

Ha leszállt a gép könnyedén lehet autót bérelni, ami jelentősen megkönnyíti a életet külföldön. Kréta szigete remek választás a kiscsaládosoknak, mivel a hangos üdülőövezetektől távolabb is találhatunk szállást.

A görögöknél egész nyáron garantált a jó idő, így nem kell az utolsó pillanatra hagyni a vakáció megszervezését sem.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást