A magyar nők igényei alapján ezek 2023 legkívánatosabb körmei 

A magyar nők igényei alapján ezek 2023 legkívánatosabb körmei 

Címlap / Stílus / Test / A magyar nők igényei alapján ezek 2023 legkívánatosabb körmei 

Rengetegen vagyunk ezzel így, Kolter-Miatovics Náda kézápoló és műkörömépítő, oktató, aki rendszeresen csodaszép munkákkal varázsolja el a vendégeit, és azokat is, akik az oldalára tévednek, most azt is elárulja, hogyan alakulnak szerinte idén idehaza a trendek, mit szeretünk, és mi várható az elkövetkezendő időszakban.

Hogy látod, idén inkább az egyszerű és letisztult, vagy a mintás, extrémebb körmök hódítanak?

Véleményem szerint az, hogy éppen az extrém vagy az egyszerű körmök hódítanak, nem függ össze azzal, hogy éppen mi a trend. Fontos az ember személyisége, aki visszafogott, az mindig a letisztult, egyszerű körmöt választja, aki bevállalósabb, a merész minták, színek felé húz!

Fotó: instagram.com/nadanailart

Mitől olyan különlegesek a most népszerű szárított virágos körmök?

A szárított virágos körmök titka abban rejlik, hogy újdonságnak számít a körömdíszítési technikákban, és természetes hatást kelt. Sok színben kapható így nagyon jól variálható. Leginkább tavasszal, de nyáron is a virágmintás körmök a népszerűek, és szerintem ennél természetesebb virágot aligha lehet festeni!

Fotó: instagram.com/nadanailart

Mennyire van sikere a glitteres körmöknek?

Rengeteg méretű, színű és formájú glitter létezik. A szakmánkban szerintem ez egy Jolly Joker mert minden körömhöz passzol, feldobja a mintát legyen az egy rövid kocka vagy egy hosszabb mandula forma. A népszerű ombre (színátmenet) körmöket már egy pár éve felváltotta a glitter ombre ahol a szín átmenet csillámokkal érjük el. Az én vendégeim körében nagyon népszerű ez a díszítési technika mert minden évszakhoz hozzá tudjuk igazítani a csillámok színét.

Fotó: instagram.com/nadanailart

A márvány minták is népszerűek?

A márvány minta az örök kedvenc mind a vendégek, mind a körmösök körében. A körmösök 3 dolog miatt szeretik:

  1. nem lehet „elrontani”: nincsenek szabályok, minél szabálytalanabb a minta, annál jobb.
  2. gyors: sajnos a mai rohanó világunkban mindenki siet, de közben szép, mintás körmöt szeretnének a vendégek.
    Ilyenkor szoktam ajánlani a márvány mintát, mert ez a díszítés gyorsan elkészíthető.   
  3. változatos: pont ugyanazt a mintát kétszer nem lehet létrehozni, így mindig mást lehet alkotni.

Oktatóként a tanulni vágyó kezdő körmösöknek mindig a márvány mintát szoktam ajánlani. A technika többféleképpen elkészíthető, ami hamarosan elérhető oktatási anyag lesz online formában az oldalamon.  

Fotó: instagram.com/nadanailart

Mondhatjuk, hogy a francia manikűr és a baby boomer idehaza is örök slágernek számítanak?

A francia körmök és a baby boomer körmök idehaza mindig az örök kedvencek lesznek. Amikor úgy érkezik hozzám egy vendég, hogy nem szeretne színt a körmére, mindig e két stílus közül választunk. Az idősebb vendégek részesítik előnyben a francia körmöket, és akik valamilyen alkalomra mennek, pl. esküvő, ballagás, szalagavató.

Milyen minták lesznek szerinted felkapottak a nyár beköszöntével?

A nyár beköszöntével előkerülnek a szalonokban a gyönyörű, vibráló neon színek. A neon színek mellett az állatmintás körmöket is sokan kérik.

Fotó: instagram.com/nadanailart

Melyek most a te kedvenc színeid és mintáid?

Az én kedvenc mintám a beépített kagyló minta. Valódi tört kagylót építünk be a körömbe, amit glitterrel és füst fóliával dobunk fel. Nagyon szeretem a köröm felületére alkalmazni az akvarell festéket! Az akvarell festék egy víz bázisú festék, amivel fátyol hatású, légies mintát lehet létrehozni.

Fotó: instagram.com/nadanailart

Nyitófotó: instagram.com/nadanailart

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást