A 3 legdivatosabb farmer 2021-ben – Ide egyet mindegyikből!

A 3 legdivatosabb farmer 2021-ben – Ide egyet mindegyikből!

Címlap / Stílus / Divat / A 3 legdivatosabb farmer 2021-ben – Ide egyet mindegyikből!

Maga a farmeranyag mindig ott lesz a szekrényünkben, de a szabások időről időre alkalmazkodnak az aktuális trendekhez. Míg a 2020-as farmertrendekben a szakadt farmert, a ráncolt megoldásokat és főleg a nagyobb kivágásokat, foltokat helyezték előtérbe, addig idén egy kicsit felfrissült és kiegészült ez a paletta.

Ha röviden és tömören szeretnénk megfogalmazni az idei farmertrendeket, akkor azt kell mondanunk, hogy minden jöhet, ami nem unalmas és általános. A fazonokat illetően továbbra is marad a skinny, de az igazi farmerrajongóknak most már feltétlenül érdemes lesz beruházniuk a lazább és a különlegesebb fazonokra is.

Kevésbé testhezálló fazonok

A laza farmereket újragondolták idén a tervezők, ami sokak számára még meglehetősen létidegen, köszönhetően a sok éves skinny-uralomnak. Nem kell aggódni az elegancia miatt, ezeknek az alapdaraboknak nem feltétlenül az a céljuk, hogy elrejtsék a formákat, vagy éppen túlságosan férfias megjelenést kölcsönözzenek a viselőiknek –bár ez az irányvonal is egyre divatosabbnak és népszerűbbnek tűnik.

A férfiasságot ellensúlyozzák például a magasabb derékszabások, az extra varratvonalak és a vidámabb, világosabb színek. Bátran viseld ezeket a farmereket nőies, fodros blúzzal is, mert ez éppolyan jól kiegészíti, mint egy, a nadrághoz hasonlóan sportos hatású top.

Kiknek áll jól? Ezeket a fazonokat gyakorlatilag bárki viselheti, hiszen az ejtett, egyenesen szabásvonal elrejthet néhány kiló pluszt. Akár ki is emelheti a karcsú vonalaidat, különösen, ha a derekadig ér és nem túlságosan buggyos.

 

 

 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást