Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben

Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben / 5. oldal

Nyilas

A következő esztendő a Nyilasok számára a régi, rossz szokások elhagyásáról szól majd. Lehet, hogy lemondanak egy káros szenvedélyről, vagy egészségesebben kezdenek élni, de lelki területen is átléphetnek olyan régi beidegződéseket, ami csak hátráltatta őket.

Szerelem: Hosszas keresgélés után a következő év a Nyilas számára a megállapodásról szólhat. Úgy érezhetik, végre találtak valamit, amit mindig is kerestek, és most még a máskor olyan ijesztő elköteleződés sem tűnik olyan rettentőnek.

Karrier: A karrier az a terület, a 2021-es horoszkóp alapján, amin ebben az évben a Nyilasoknak a legtöbb gondja adódhat, de ha nem vesztik kedvüket, és hajlandóak tanulni, akkor győztesen jöhetnek ki az év végén. Emlékezz rá, hogy néha érdemes félretenni a büszkeségedet, és hallgatni a tapasztaltabbakra.

Bak

A Bak leginkább a rendszerességre és kiszámíthatóságra vágyik, és ezt az év második felében meg is kapja majd. Addig azonban el kell valahogyan jutnia – a családi kötelékek segíthetnek a nehezebb napokat is átvészelni.

Szerelem: Sok új ismeretséget hoz ez az év, és lehet, hogy lesz közte olyan is, ami komolyabban felkelti a Bak érdeklődését. Hogy mindez mennyire lesz komoly, az majd valamikor a nyár folyamán fog csak elválni.

Karrier: A munka terén a Bak végre úgy érzi, beilleszkedett, beérett. Egyre magabiztosabb, és ez pedig a teljesítményének is jót tesz, ráadásul minél jobban megismerik, annál jobban rajonganak érte a kollégái is.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

»

2 hozzászólás

 • Tusi56
  2021.01.09., 17:37

  Karrier: A munka terén a Kos végre úgy érzi, beilleszkedett, beérett – mindez a Bakhoz beírva…

  Válasz
  • Bien.hu
   2021.01.09., 18:00

   Szia! Köszi a jelzést, javítottuk az elírást 🙂

   Válasz

Írj egy hozzászólást