Arc / Stílus

2019-es fényvédő mustra – Bien kedvencek

2019-es fényvédő mustra – Bien kedvencek

Szerencsére egyre többen jönnek rá arra, hogy az ész nélküli napozás nem tesz túl jót a bőrnek, főleg az arcunk könnyen sérülő, érzékeny bőrének, és igenis minden nap védenünk kell azt a nap káros sugárzásától. Nagy reneszánszukat élik a mindennapi használatra kitalált fényvédők – kiválogattuk azokat, amelyek nekünk a legjobban bejöttek mind közül.

Vichy IDÉAL SOLEIL 50+ napvédő krém arcra

Nagyon nehéz olyan fényvédőt találni, amelyből mindegyik bőrtípusra adnak ki változatot – szerencsére a Vichy-é ilyen, és mindegyik verzió hibátlan.

A zsíros és vegyes bőrre szánt krémnek jár az igazi piros pont, mivel erre a bőrtípusra nagyon nehéz olyan fényvédőt találni, ami nem túl zsíros, és nem tömíti el a pórusokat.

Az illata sem zavaró, nagyon hamar beszívódik, és érezhetően hosszan tart.

 

Bioderma Photoderm Spot 50+ fényvédő krém

Aki valaha küzdött már pigmentfoltokkal, tudja, hogy nyáron igazán eldurvulhat a helyzet, és nagyon felerősödhetnek – ezt orvosolja a Photoderm Spot 50+, ami képes ezeket úgy elhalványítani, hogy közben védi is az arcbőrt a káros napsugaraktól.

Könnyű krém, nagyon hamar beszívódik, egyetlen hibája, hogy nagyon kis kiszerelésben kapható csak.

 

Clinique City Block Sher Face Protector SPF25 fényvédő

Ez az aprócska krém a legkönnyebb, leginkább légies az itt felsoroltak közül, szinte azonnal beszívja az ember bőre, olyan, mintha ott sem lenne.

Ne tévesszen meg az „alacsony” fényvédő faktor – ha nem tengerpartra vagy folyamatos tűző napra indulsz, tökéletesen elég a 25-ös faktorszám, nem feltétlenül kell az 50-es, csak ha nagyon érzékeny a bőröd.

A Clinique krémjében van egy kis színezett alap, ami még inkább tökéletesíti a bőrödet, ha felkened – egy kis fedés a fényvédelemmel együtt, és indulhat is a nap!

 

Image Skincare Prevention+ SPF50

Bár egy kicsit borsosabb az ára, az Image terméke tényleg elpusztíthatatlan, akár tengerpartra, nyaralás mellé is jó szívvel ajánljuk.

A krémből csak nagyon kevés kell, így sokáig elég a tubus, tehát megéri a befektetés.

Minden bőrtípusra tökéletes lehet, de vízhiányos bőr esetében érdemes pluszban hidratálni még egy kicsit a márka valamely más termékével.

 

Uriage Bariésun illatmentes arckrém SPF50+

Ez a vízálló, kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett arckrém csodát művel még akár a legnagyobb napsütésben is.

Állagának hála hamar felszívódik, és előnye, hogy nemcsak fényvédő, de hidratáló krém is egyben.

Hipoallergén, nem tömíti el a pórusokat, valamint illatanyagmentes.

Nincs utána nehéz érzés, maximum egy kicsit fényes az ember arca tőle, de ezt lehet orvosolni egy mattító krémmel.

 

Eucerin Sun Oil Control Napozó Krém-Gél Arcra SPF50+

Az Eucerin fényvédője igazi aduász azoknak, akik nem akarnak túl sokat kiadni az ilyen kencékre, de mégis fontos nekik, hogy minőségi terméket kapjanak viszonylag jó áron.

A nagyon száraz bőrre nem ajánlott, de egyébként a többi bőrtípussal teljesen kompatibilis, és villámgyorsan felszívódik.

A fényesedésre hajlamos arcbőr megmentője is lehet.

Vízpartra nem feltétlenül elég erős, de gyakran újrakenve még akár oda is jó lehet.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást