2017 legjobban várt filmjei

2017 legjobban várt filmjei

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 2017 legjobban várt filmjei

Szerencsére az újévben is rengeteg jó film vár majd ránk, amelyek miatt érdemes lesz ellátogatni a mozikba.

Összegyűjtöttük neked az általunk legjobban várt alkotásokat, amelyeket feltétlenül érdemes lesz megnézned az idén.

A szépség és a szörnyeteg

A híres Disney klasszikus élőszereplős változata végre 2017-ben megérkezik a mozikba.

A márciusban debütáló filmben Emma Watson alakítja majd a gyönyörű Belle-t, míg a szörnyeteget Dan Stevens fogja majd megformálni.

Az előzetesekből már kiderült, hogy a film várhatóan igazán hű marad a korábbi animációs változathoz: az elátkozott szolgák, a szörnyetegüldöző izomagy és a habókos papa mind feltűnnek a moziváltozatban, amely várhatóan az év egyik legnagyobb kasszasikere lesz.

Trainspotting 2

A húsz évvel ezelőtt készült kultfilm, a Trainspotting folytatásában a főszereplőket megint Ewan McGregor (Mark Renton), Jonny Lee Miller (Simon “Betegsrác” Williamson), Ewen Bremner (Daniel “Spud” Murphy) és Robert Carlyle (Francis Begbie) játsszák majd, amely már önmagában garancia lehet arra, hogy nem fogunk csalódni a sztori folytatásában.

A korábban drogfüggőként megismert karakterek életét a pornófilmforgatás köti le manapság, ahogy az kiderült a film előzeteseiből, és az eredeti könyv írója, Irvine Welsh elmondása szerint sokkal lazább adaptációra számíthatunk majd, mint az első rész esetében.

A film már januárban a mozikban lesz, így nem kell már sokat várnod, hogy megnézhesd!

Szárnyas fejvadász 2049

Novemberig kell várnunk, hogy végre láthassuk az új Szárnyas fejvadász filmet, amelyről garantáltan szinte mindenki hallott már az országban, ugyanis a forgatás miatt olyan híres színészek érkeztek tavaly Budapestre, mint az eredeti és a mostani film főszereplője, Harrison Ford, illetve Ryan Gosling.

A történet 30 évvel később játszódik mint az eredeti, és megjelenik benne a los angeles-i rendőrség egy, a korábbi sci-fi disztópiában még nem ismert szárnyas fejvadásza, K, akit Gosling fog alakítani.

Az előzetesek alapján K felfedez egy olyan sötét titkot, amely akár világuk vesztét is okozhatja, így garantált izgalmak várnak mindenkire, aki beül erre a mozira.

Páncélba zárt szellem

A Szárnyas fejvadász mellett egy másik sci-fi antiutópia is visszatér a mozivászonra, ugyanis a Páncélba zárt szellem című anime élőszereplős változata márciusban debütál majd szélesvásznon.

A cyberpunk kultfilm a jövőben játszódik, ahol ember-cyborg hibridek dolgoznak, mint rendfenntartók.

A történet főhősét Scarlett Johannson alakítja, akinek a feladata, hogy megtaláljon egy cyberterroristát, hogy így megmentse városát.

Ha nem ódzkodsz a tudományos-fantasztikus művektől, és esetleg láttad az eredeti változatot is, akkor mindenképpen fizess be erre a vetítésre is.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

A több éves várakozás után végre újra a mozivásznon Jack Sparrow kapitány: az új részben nem mással kell kedvenc kalózunknak megküzdenie, mint egy szellemkalóz sereggel, akiknek vezetője a Javier Bardem által megformált Salazar lesz.

Az eredeti hármas fogatból Orlando Bloom is visszatér Johnny Depp oldalára, és a júliusban debütáló filmben olyan hírességek is feltűnnek majd, mint maga Paul McCartney.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást