A 2014-es nyári szezon legszebb mintái

A 2014-es nyári szezon legszebb mintái

Címlap / Stílus / Divat / A 2014-es nyári szezon legszebb mintái

A 2014-es nyári divatban mindent visznek a minták, függetlenül attól, hogy felsőrészekről, szoknyákról, egyberuhákról, vagy éppen nadrágokról, kiegészítőkről beszélünk. Olyannyira változatos a kínálat, hogy egész biztosan találsz te is ínyedre valót.

Trópusi minták

A szezonban meglehetősen nagy újításnak számított a trópusi minták megjelenése, hiszen korábban csak elvétve találtunk ilyen darabokat. Nyáron azonban nem kell sokat válogatni, hogy egzotikus madarakkal, esőerdőkkel, vagy éppen orchideákkal, pálmafákkal díszített ruhákat találjunk a polcokon. 
Ez a stílus egyértelműen a nyárra emlékeztet mindenkit, úgyhogy nyugodtan beszerezhetsz néhány feltűnő, érdekes darabot.
Pálmás póló: H&M, 2 990 Ft 
Mintás top: H&M, 1 990 Ft 
Nadrág: F&F, 5 490 Ft 
Szandál: F&F, 5 290 Ft 

Gyümölcsök

Az egzotikus trópusi növények, levelek, pálmák és virágok mellett érthető módon nem maradhattak ki a nyár legcsodásabb jelképei közé tartozó, lédús gyümölcsök sem. 
Az ananász népszerűségét úgy tűnik, az idei szezonban semmi sem törheti meg, de nem maradhat ki a sorból a dinnye, a citrom és a narancs, de az eper és a cseresznye is örök slágerdarab maradt.
Narancsos póló: H&M, 3 990 Ft 
Dinnyés top: H&M, 1 290 Ft 
Óra: ASOS, 6 400 Ft 
Cipő: ASOS, 6 300 Ft 

Virágminták

A szolidabb stílust kedvelőknek sem kell lemondaniuk a mintákról, hiszen a feltűnő, trópusi színek és formák mellett idén egyértelműen divatos a hétköznapi, egyszerű virágminta is. A klasszikus margaréták, elmosódott virágminták mellett találkozhatsz kicsit élénkebb napraforgókkal, illetve egészen szolid, ötszirmú virágokkal is. 
A visszafogott virágok megjelenhetnek kevésbé feltűnő helyeken is, míg ha kedveled a túlzást az öltözködésedben, vásárolhatsz virágmintás nadrágot, vagy éppen kardigánt, egyberuhát.
Fehér, kék virágokkal: H&M, 3 990 Ft 
Nadrág: F&F, 5 490 Ft 
Statement nyaklánc: ASOS, 3 450 Ft 
Virágos hajcsatok: H&M, 790 Ft 

Állatminták

Az állatminta mindig visszatér a divatba, bár már bőségesen akadt olyan időszak, amikor egyáltalán nem tekinthettük trendinek. Ez idén nincs így, nem csupán a klasszikus értelemben vett állatminták hódítanak, hanem a sziluettek és a színes változatok is. 
Merészebbek viselhetik őket feltűnő, szembeötlő helyen, míg a visszafogottabbak magukra ölthetik kiegészítők, vagy kevésbé hangsúlyos darabok formájában.
Sort: H&M, 2 990 Ft 
Napszemüveg: F&F, 1 790 Ft 

Feliratok

A feliratok az utóbbi évek trendjei végett már egyáltalán nem számítanak újdonságnak. Legnépszerűbbek továbbra is az angol szövegek, de megjelentek a francia feliratok is a ruhadarabokon. 
Nem árt némi nyelvtudás, mielőtt ezeket a feltűnő ruhákat magunkra öltjük, mert a legkevésbé sem vicces egy középkorú nőn (sőt, lényegében senkin) a „bitch” feliratot látni.
Kék trikó: Esprit, 6 000 Ft 
Szürke oversize: H&M, 2 990 Ft 
Fehér felső: H&M, 2 990 Ft 
Feliratos fülbevalók húszas szettben: Accessorize, 4 200 Ft

Egy kis geometria

A geometria mindig is divat volt és úgy tűnik, mindig is divat lesz, lényegtelen, melyik évszakról, szezonról beszélünk. Bár a minták folyton átalakulnak, örökérvényű helyük van, hiszen segítségükkel nem csupán feldobhatjuk öltözködésünket, hanem gondosan összeválogatva a darabokat sokat formálhatunk az alakunkon. 
A szezonban egyértelműen nyerő a csíkos és a pöttyös, de a vadabb geometriai mintákat kedvelők is találnak érdekes darabokat, főleg, ha kedvelik az etnikai irányzatot.
Rövidnadrágos egyberuha: H&M, 2 990 Ft 
Pöttyös blúz: H&M, 3 490 Ft 

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!