2014 divatszínei trendi összeállításokban

2014 divatszínei trendi összeállításokban

Címlap / Stílus / Divat / 2014 divatszínei trendi összeállításokban

Az idei szezont csodásabbnál csodásabb színek határozzák meg, amiket szerencsére igazán könnyű lesz az új árnyalatokkal, és az örök klasszikusokkal kombinálni.

Kék minden mennyiségben

Az idei év nagy újítása a türkiz szín, de a kék minden árnyalata hasonlóképpen divatos lesz. A merészebbek bátran felöltözhetnek tetőtől talpig kék ruhába, míg a visszafogottabb stílust képviselők ötvözhetik az árnyalatokat egymással, valamint fehérrel is kombinálhatják a kéket.
Ugyancsak merészségre utal, de hasonlóan divatos a kék és a piros kettőse, valamint a kék-sárga és a kék-narancs párosítása.
Nadrág: Zara, 9 995 Ft.
Blézer: Zara, 15 995 Ft.
Blúz: Mango, 9 995 Ft.
Cipő: Pull&Bear, 11 300 Ft.
Táska: Zara, 8 995 Ft.
Karkötő: Accessorize, 6 390 Ft.

Merész narancsszín

A kékhez hasonlóan idén a narancsszínnek is nagy szerep jutott, ez a végtelenül üde és feltűnő árnyalat sok tervezőt megihletett. A narancssárga ruhák kivétel nélkül divatosak, de bátran lehet őket kékkel, fehérrel, pirossal, sőt, a divat szerint rózsaszínnel is kombinálni.
Érdekes összehatást kell, de legalább ennyire divatos most a narancs és az arany, valamint a klasszikus narancs-fekete együttese.
Ruha: Zara, 9 995 Ft.
Kimono: H&M, 3 990 Ft.
Cipő: Humanic
Táska: Accessorize, 17 £
Fülbevaló: J.Crew, 95 EUR

Orchidea lila

Már mindenki tudja, aki legalább fél füllel követi a divatot, hogy az idei év legtrendibb színe az orchidea lila, ami némileg merészebb árnyalat a szolid pasztell lilák mellett. Ez a szín ugyancsak megállja a helyét önállóan, de kiválóan ötvözhető a sötét bordóval, a kék sötétebb árnyalataival, a feketével, de még a fehérrel is.
Az orchidea lila emellett remekül mutat az örök klasszikus, a szürke társaságában.
Ing: Esprit, 24.99 EUR
Szoknya: H&M, 5 990 Ft.
Táska: Michael by Michael Kors
Cipő: Mango, 12 995 Ft.
Nyaklánc: Zara, 9 795 Ft.

Szolid pasztellszínek

A pasztell idén hatalmas sláger, nincs olyan ruhadarab, vagy kiegészítő, amin ne lenne sikere. Ezeket a szolid, halvány színeket kiválóan lehet ötvözni egymással és más, élénk árnyalatokkal egyaránt.
Abszolút divat a pasztell rózsaszín, kék, zöld, sárga, lila, illetve ezek bármilyen kombinációja. Emellett a kifutókon nem egyszer találkozhattunk az élénk türkiz és a pasztell sárga, valamint a feltűnő rózsaszín és a pasztell zöld kettősével.
Ruha: Zara, 17 995 Ft.
Cipő: Mango, 11 995 Ft.
Táska: Accessorize, 24 £
Karkötő: Accessorize, 12 £
Napszemüveg: Mango, 5 595 Ft.

Semleges színek

A pasztellszínek mellett akad még egy szolid irányzat, mégpedig a semleges színek, amiket idén egyáltalán nem kell rejtegetni. Ilyen a bézs, a csontszín, valamint a tört fehér. Nagy előnyük, hogy remekül kiemelik a többi idén divatos, élénk árnyalatot.
A semleges színeket egymással is ötvözheted, így nagyon kifinomult lesz a végeredmény, de jól passzolnak az aranyhoz, a rózsaszínhez, a barnához, emellett a divatos mintákkal (állatminta, pöttyök, virágminták) is könnyen ötvözheted őket.
Ruha: John Lewis, 65 £
Cipő: Mango, 9 995 Ft.
Táska: Zara, 9 995 Ft.
Selyem sál: Kilim Citizens

Minták minden mennyiségben

Idén egyértelműen a virágminta a leghangsúlyosabb, kezdve az aprótól egészen a hatalmasig. Emellett nagy szerep jut még az etnikai motívumoknak, a pöttyöknek, foltoknak, csíkoknak, de továbbra is tartja magát az állat- és geometriai minta is.
Ami a színeket illeti, mintában tényleg minden jöhet, a legmerészebb rózsaszín-kék-sárga kombinációkon keresztül egészen a szolid és a klasszikus fekete-fehér megoldásokig.
Blézer: Zara, 17 995 Ft.
Farmer: HM, 5 990 Ft.
Blúz: Zara, 9 995 Ft.
Táska: Accessorize, 17 £
Cipő: Humanic

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!