2011-es sztárfrizurák

2011-es sztárfrizurák

Címlap / Stílus / Haj / 2011-es sztárfrizurák

Legtöbbször attól válik divatossá egy frizura, hogy egy sztár elkezdi népszerűsíteni. Ezért szerettünk bele a Katie Holmes-féle bobfrizurába, vagy Jennifer Aniston selymes tincseibe. Ismerj meg most néhány új sztárfrizurát, amelyek talán új trendeket és hajszíneket fognak divatba hozni!

Keira Knightley

Egy előkelő bobfrizura, elől hosszú fazonnal. Ideális hajviselet a szögletes és kerek fejformájú nők számára, akik hosszítani és finomítani szeretnének arcuk vonalain.
Keira Knightley a „Veszélyes módszer” bemutatóján, Velencei Filmfesztivál, szeptember 2, Velence, Olaszország

Kristy Cavallari

A laza hullámok soha nem mennek ki divatból. Ha legalább váll alá érő hajhosszal rendelkezel, próbáld ki ezt a hullámos frizurát. Készíts középválasztékot, ha magas a homlokod és ovális a fejformád, vagy oldalválasztékot, ha hosszítani szeretnéd az arcod.
Kristy Cavallari a Comedy Central Roast című talk showjában, szeptember 10, Culver City

Maria Menounos

Az ultra-egyenes frizura azok számára előnyös, akiknek finom, kerekded arcvonalai vannak. A keményebb arcvonásokat hullámos vagy göndör tincsekkel tudjuk ellensúlyozni.
Maria Menounos a Comedy Central Roast című talk showjában, szeptember 10, Culver City

Stacy Fuson

A platina szőke továbbra is trendinek számít. Ha illik arcszínedhez és szemszínedhez, és közel áll hozzád a „szőke nő” stílus, próbáld ki a platina szőke hajszínt. Figyelj arra, hogy megőrizd a haj egészségét, ugyanis a festett szőke haj könnyen kiszárad és elveszti fényét.
Stacy Fuson a Comedy Central Roast című talk showjában, szeptember 10, Culver City

Laura Vandervoort

A félig kiengedett frizurákban az a nagyszerű, hogy láttatni engedik az arcot, a tincsek mágis romantikusan hullnak a vállra.
Laura Vandervoort a Comedy Central Roast című talk showjában, szeptember 10, Culver City

Evan Rachel

Ha egy igazán komoly és elegáns frizurát szeretnél, próbálj ki egy ilyen hátrasimított frizurát, melyet rövid vagy hosszú hajból is elkészíthetsz, utóbbi esetben egy alacsony „rejtett kontyot” érdemes készítettned.
Evan Rachel Wood „The Ides Of March” premierjén a 68. Velencei Filmfesztiválon a Palazzo del Cinema-ban, augusztus 31, Velence, Olaszország

Ana de la Reguera

A magas kontyok annyira sikkessé teszik megjelenésünket! Készíts egy magas szoros kontyot és bármilyen alkalomra hordhatod!
Ana de la Reguera a „Cowboyok és idegenek” világpremierjén, július 23-án, Civic Theatre, San Diego

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger ébenfekete hajának szerte a világon rengeteg irigye van. Hosszúkás fejformája és magas homloka miatt kifejezetten előnyös számára a középválasztékú kiengedett frizura.
Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger a „Cars 2” premierjén június 18, Hollywood

Sarah Hyland

A fonott korona frizurát mindannyian elkészíthetjük ha legalább középhosszú hajhosszal rendelkezünk. Rendkívül trendi, és azonnal feldobja megjelenésünket.
Sarah Hyland a „Cars 2” premierjén június 18, Hollywood

Jennifer Aniston

A színésznő bobfrizurája az elmúlt időszakban egy új frizurává „nőtte ki magát”. Vállig érő selymes tincsei a Jennifer Anistontól már megszokott réteges stílusban vannak vágva, tompítva éles állkapcsát.
Jennifer Aniston a „Förtelmes főnökök” premierjén, június 30, Hollywood

Mila Kunis

Egy újabb középválasztékos hosszú, hullámos frizura, ragyogó sötétbarna hajszínben.

Mila Kunis a 2011-es Spike TV „Guys Choice” díjátadón, június 4, Culver City, CA.

Jaime King

Egy alacsony laza konty, hullámos hajból, sikkes oldalválasztékkal.
Jaime King a „Super 8” Los Angeles-i premierjén, június 8, Westwood, CA

Holland Roden

A göndör haj csodálatos frizura-lehetőségeket kínál. Ha hosszú göndör hajjal rendelkezel, próbálj egy alacsony oldalra kötött copfot készíteni. Az MTV sorozatából ismert Holland kisasszony alkalmi hajviseleteként választotta a sikkes oldal-frizurát.
Holland Roden a 2011-es Spike TV „Guys Choice” díjátadón, június 4, Culver City, CA.

Blake Lively

Az elmúlt évtizedben talán idén számítanak a legdivatosabbnak a fonott frizurák. Csodás példája a laza hajfonatnak ez a Blake Lively frizura.
Blake Lively a „Green Lantern” Los Angeles-i premierjén, június 15, Hollywood

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!