A 2011-es őszi divat legnagyobb trendjei

A 2011-es őszi divat legnagyobb trendjei

Címlap / Stílus / Divat / A 2011-es őszi divat legnagyobb trendjei

Összeállítottuk a 2011-es őszi divat legnagyobb trendjeit, egyesek régi kedvencek, mások teljesen új divatirányzatok, amelyek hamarosan elárasztják az üzleteket is.

Bőrszoknyák

A divattervezők erre az évre rengeteg fazonú bőrszoknyát terveztek. Divatosak lesznek a bővülő, felsliccelt, szűkülő bőrszoknyák, általában semleges  vagy sötét őszies színárnyalatokban. 
Tommy Hilfiger, Diesel Black/Gold

Királyi kékek

A gazdag tengerkék árnyalatokban pompázó ruhadarabok csak úgy beragyogják az idei hideg szezont! Számos divatszakértő szerint a színek a francia festőművész, Yves Klein képeiről inspirálódnak. A királyi kék szín megjelenhet szinte minden ruhadarabon vagy kiegészítőn. 
Rebecca Taylor, Diane Von Furstenberg

Férfias

A fehér ing, fekete zakó, nyakkendő, szíj és szövetnadrág egy új elegáns férfias trend, melyet számos divattervező előszeretettel alkalmazott kollekciójában.
Yigal Azruel, Chanel

Köpenykabát

A hosszú, földig érő kabátok hihetetlenül sikkesek és divatosak az idei őszi/téli szezonban, különösen ha textúrált szövetből vagy méltóságteljes szőrméből készült.
Chado Ralph Rucci, Chanel

Minimál

Talán soha nem fog kimenni divatból, sőt évről-évre közkedveltebbé válik a minimál trend. Egyszerű szabások, semleges színek, visszafogott stílus jellemzi.
Tahari, Calvin Klein

Sikkes poncsó

A poncsók még mindig hatalmas trendben vannak, ideális viselet az átmeneti időszakra.
Rebecca Minkoff

Állatminták

Egy újabb régi kedvenc, a párduc- és leopárdminta, mely idén is tarolt a divatkifutókon, legyen szó kiegészítőkről, felsőruházatról, szoknyákról vagy topokról, az állatminták minden változatban divatosnak számítanak. Figyeljünk arra, hogy mindig egyszínű ruházattal hordjunk egy mintás darabot.
Anna Sui, Michelle Smith

Kockás

A plédszerű kockás stílus a 2011-es őszi/téli divat rusztikus trendje. A vastag szöveteknek elbűvölő mintázatot kölcsönöz, igazán őszies hangulatot teremt.
Gwen Stefani, Michelle Smith

Geometriai csíkok

A sportos, vagy művészi geometriai csíkok mintha kiemelnék a nőt a hétköznapiból. Merészek és optikailag játszadoznad az arányokkal. Találd meg idén a Te csíkjaidat is!
Diane Von Furstenberg, Tommy Hilfiger

Élénk nadrágok

Legyen egyenes, bővülő, bőszárú vagy répanadrág, az idei hideg szezont szinte felvillanyozzák az élénk nadrágok. Párosítsuk ezeket semleges színű felsővel, vagy egy hozzá illő ugyancsak élénk toppal. 
Prabal Gurung, Yigal Azruel

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!