2010 legjobb férfi illatai

2010 legjobb férfi illatai

Címlap / Stílus / Test / 2010 legjobb férfi illatai

Top 5 férfi illat, amely elbűvöli a nőket. Nézd mely a 2010-es év legsikeresebb férfi parfümjeit, és lepd meg kedvesedet egy csodálatos illattal!

Szerencsére a nagy parfümházak felismerték, hogy a mai férfi igényli a minőségi, divatot követő parfümöket, és előszeretettel használnak több illatot is, nem ragadnak le egy, már jól megszokott darabnál.

A 2010. év a fűszeres, karakteres illatok rajongóinak kedvezett, megérkezett a várva várt új Chanel férfiaknak tervezett illata, és egy-egy régebbi illat új változata is elérhetővé vált a parfumplaza.hu oldalán is!

Gucci by Gucci Sport

Bár a neve alapján sportosabb illatra számíthatnánk, ennek ellenére egy ízig-vérig pasis, elegáns, hétköznapokra és alkalmakra hordható parfümöt kapunk. Már az üvege is markáns, letisztult, zárókupakja a jól ismert Gucci kengyelt formázza, az átlátszó üveg pedig ma divatos „zöld” illatot sejtet. Valóban a frissebb, fás-aromás illatcsaládba tartozik: a fejillat citrusai (grapefruit, mandarin, ciprus) adják az illat kezdő „fresh” bombáját, a szívjegyek, mint a kardamom, borókabogyó és füge a gyümölcsös aromát, az alapjegyek (vetiver, ambretta, pacsuli) pedig az illat markáns, férfias jellegét adják a kompozícióhoz.

Tous In Heaven For Him

2002-ben szállt be a parfümpiacba a spanyol ékszer designer cég. Tous In Heaven For Him igazi pasiillat. Kellően aromás a paprikától és a gyümölcsöktől (többek között az ananásztól), a karmadon és a pacsuli pedig mélységet ad neki. A Tous ezzel a darabbal a fűszeresebb, karakteresebb parfümök közé sorakozott fel, a független, lendületes és trendi fiatalok remélt kedvenceként. Remekül kézbe simuló üvege szintén a fiatalosabb korosztályt célozza meg, az üvegen a cég jól ismert mackós logója szerepel.

Bleu de Chanel

A Chanel ház 2004 óta nem adott ki új férfiparfümöt, ezért a legjobban várt illat volt 2010-ben. A már megszokott visszafogott eleganciájú, mélykék üveg telitalálatnak bizonyult. Az összetevők fás-aromás jellegűek, a karakán fűszerek (szerecsendió, gyömbér, tömjén és menta) mellett az egzotikus gyümölcsök és a férfias fás jegyek a mai kor legmodernebb akkordjait hozzák létre. Igazi kozmopolita férfiillat!

Dolce&Gabbana The One Gentleman

Ez az illat a 2008-ban megjelent The One for Men újabb változata. Melegségét megőrizve, a The One Gentleman orientális, fűszeres jegyeinek köszönhetően a nagy pillanatok, és fontos események méltó kiegészítője lehet, mivel határozottságot és férfias erőt kölcsönöz viselőjének.


Hugo Boss Bottled Night

Hugo Boss a férfiak kedvence, nem véletlenül: a legnépszerűbb férfiparfümöket Boss álmodta meg, egyes illatai az eladási listákat vezeti jó pár éve. Az idén megjelent Boss Bottled Night a nagysikerű Boss Bottled „éjszakai” változata. Nyírfa, levendula, ibolya és fás jegyek: erősebb, mélyebb akkordjai miatt az éjszakai programok és hódítások elengedhetetlen kelléke.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!