Divat / Stílus

12 stílusos bőrdzseki tavaszra

12 stílusos bőrdzseki tavaszra

Már alig várjuk, hogy reggelente ne a mínuszokra kelljen felkelni, hogy kellemes szellő lengedezzen körülöttünk és végre kisüssön a nap is. Persze titkon mindannyian reméljük, hogy a hideg téli hónapok után a melegebb tavaszi napok talán egy kis jókedvet is csempésznek majd a szürke, monoton hétköznapokba.

És bár még a reggelek hűvösek, azon már most elkezdhetünk gondolkozni, hogy az idén extrán népszerűnek számító pufikabátokat mire cseréljük le erre az átmeneti időszakra. Ha nem tudnátok dönteni, mi azt javasoljuk, kapjuk elő a bőrdzsekiket!

A bőrkabátok között egyre több vegán és műbőrdzsekit találunk, amelyekről egyébként már meg sem mondani, hogy mű, annyira jól utánozzák az igazi bőr anyagot. És bár a klasszikus fazonból biztos, hogy van már minimum egy példány a szekrényünkben, idén is vannak újabb trendek, amelyek közül bátran válogathatunk. Az eddigi fazonokat tavasszal a bő szabású blézerekre, az övvel díszített lazább, sportosabb fazonokra és a monokróm szettekre cserélhetjük. Lássuk a kedvenceinket. 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást