10 világsztár, akit tényleg érdemes követni TikTok-on

10 világsztár, akit tényleg érdemes követni TikTok-on

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 10 világsztár, akit tényleg érdemes követni TikTok-on

2021 egyértelműen a TikTok éve lesz, de nemcsak a fiatal korosztály használja lelkesen: az alábbi tíz híresség rendszeresen posztol vicces videókat a platformon.

Jessica Alba

A színésznő talán a leglelkesebb sztár-felhasználója az applikációnak és előszeretettel örvendezteti meg követőit humoros videókkal. Legtöbbször három gyerekét és a férjét is bevonja a mókába még akkor is, ha utóbbinak nem igazán van kedve hozzá. Jessica ugyanakkor remek üzletasszony is, hiszen többmillió dollárt érő szépségmárkáját is rendszeresen promózza itt.

Jennifer Lopez

JLo szintén egy A-listás celeb, aki jól használja ki a TikTok lehetőségeit. Több, mint 12 millió követővel rendelkezik és leginkább táncos kihívásokra reagál videóival. Ő is szereti bevonni vőlegényét – a baseball sztár Alex Rodriguezt is – akivel rendszeresen ugratják egymást. Ha lenne „legjobb TikTok pár” díj, ők biztosan elhoznák.

Will Smith

Will Smithről köztudott, hogy lépést tart a legújabb online trendekkel, így nem meglepő, hogy a TikTok-ot is egyből remekül használta saját maga népszerűsítésére. Csaknem 30 millió követőveje van, ami nem meglepő, hiszen igazi minőségi tartalmat szolgáltat rajongóinak. Vicces filtereket használ, táncol, énekel és nem utolsósorban imád önmagából – és régi szerepeiből – ártatlan gúnyt űzni.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»