Womanizer Next – A következő lépés?

Womanizer Next – A következő lépés?

Címlap / Szerelem / Szex / Womanizer Next – A következő lépés?

Közel 10 éves múltat tudhat maga mögött a Womanizer termékcsalád, amely piacvezető szerepe az utóbbi néhány évben kissé megingott a konkurencia térnyerése miatt. Kíváncsian vettük hát kézbe a forradalminak ígért legújabb generációt, de vajon beváltja-e majd a hozzáfűzött reményeket? (x)

A termék a szokásosnál kisebb csomagban érkezett hozzánk, szerencsére azonban a tartalom mit sem változott: az örömszerző mellett vászontasak, töltőkábel, és egy laposabb profilú szilikon fej is helyet kapott a kompakt dobozban. Maga a tesztelt segédeszköz megnyerő, sötét lila színt kapott, és a látványos külcsín varázsát a kézbevétel élménye sem törte meg. Kissé megnőttek ugyan a fizikai méretek, illetve a tömeg is gyarapodott valamelyest, de ez még mindig az a termék, amelyet a puha és csúszásmentes (nem mellesleg bőrbarát) borítása miatt kifejezetten jó érzés kézbe venni, továbbá az összeszerelés minősége is elsőrangú. Változatlan maradt a töltési mód, illetve az alapvető gombkiosztás is: előbbi kapcsán ugyanazt a jól bevált mágneses rendszert kapjuk, amelyet az évek folyamán sok más Womanizer terméknél láthattunk már, utóbbi terén pedig könnyen lenyomható, határozottan kattanó kezelőszervekkel szembesülhettünk.

Jól sikerült konstrukcióról beszélhetünk, mert amellett, hogy a véletlen kapcsolás szinte kizárt, a gumírozott kivitel miatt a nedvesség sem tehet kárt az eszközben. Ha már itt tartunk: a Womanizer Next IPX7 védettséget, másképp fogalmazva teljes vízállóságot kapott 30 perc erejéig, azaz nem csak a tisztításához, hanem a használatához is gond nélkül víz alá meríthetjük, maximum 1 méter mélységig.

Womanizer Next teszt

A gombkiosztás nem változott jelentősen a Premium sorozathoz képest: dedikált bekapcsoló billentyűt találunk a készülék alján, a nagyméretű plusz gombbal tudjuk növelni az intenzitást, a mínusszal csökkenteni (illetve hosszan nyomva egylépésben „alapjáratra tenni”) a teljesítményt, a kettőt egyszerre lenyomva pedig kikapcsolhatjuk a Smart Silence módot (erről bővebben majd kicsit később). Az Autopilot gombja az átellenes oldalon kapott helyet, ami véleményünk szerint nem ideális megoldás, de jó eséllyel az adott „együttlét” során csak egyszer kapcsoljuk majd be vagy épp ki, így gyakorlati problémát nem okoz.

A Next igazi újdonsága a „3D Pleasure Air” pulzáció, amely ehhez illően dedikált kezelőgombot kapott, ezt egymás után lenyomva válthatunk a három fokozatú skálán az intenzitási szintek között. Az aktuális állapotról az alapesetben az akkumulátor töltöttségéről informáló LED sor ad tájékoztatást. Fontos kiemelni, hogy a 3D funkció teljes mértékben külön vezérelhető a klasszikus léghullámos izgatástól, így akár önmagában is használható. Ennyi bevezetőt követően lépjünk a tettek mezejére, ahol szokás szerint Dóri fogta vallatóra az újdonságot!

„Lassan megszámolni sem tudom már, hanyadik Womanizert tehettem próbára a Vágyaim.hu jóvoltából, és tényleg nehéz úgy írni a NEXT-ről, hogy ne tűnjek rögtön az elején elfogultnak. Szóval, nem is próbálkozok ezzel, tisztázzuk itt és most: igen, BAROMIRA elfogult vagyok! Csak hát, ennek van egy egyszerű oka, hogy soha nem csalódtam még egyik Womanizerben sem. Jó, oké, a konkurencia termékei sem rosszak, de bármit is gondolok hideg fejjel értékelve, vagy összehasonlítva az új játékszert egy korábbi segédeszközzel, egy dolog biztos, ha bármilyen Womanizer kerül a combjaim közé, annak orgazmus lesz a vége. Mindig. És ez az, ami miatt évek óta mindenkinek ajánlom ezeket a cuccokat, kerüljenek bármennyivel is többe a konkurenseknél, mert valóban csalódásmentesek! Szóval, ha annyira gyors akarnék lenni, mint amilyen gyorsan ez a kis huncut képes rám borítani a világot újra meg újra, itt vége is lenne az írásomnak, de nem teszem, inkább mesélek még kicsit!

Kezdem a legnagyobb durranással, a 3D-s vibrációval. Igazából rossz szó rá, hogy vibrál, mert inkább folyamatosan pulzál, mégpedig nagyon furcsán. Próbáltam én többször is megfogni, mihez hasonlít legjobban ez az érzés, de nem tudtam (Sok idő amúgy sincs rá! 😉 ). Az tuti, hogy nagyon más, mint bármi, amit eddig a léghullámos játékoknál éreztem, de nagyon nehéz ennél jobban megfogalmazni a különbséget. Néhány véleményt átolvasva sokan úgy érzik, a csikló szívogatásához van közel, de jelentem, én nem így éltem meg a dolgot, azt ugyanis egyáltalán nem szeretem, ez viszont kifejezetten kellemes. Picit olyan, mintha több erő lenne ebben a módban a szokásosnál, intenzíven és mélyen érzed a lüktetést, de lassabban épül fel és folyamatosabb az egész, mint a normál módban. Nincs meg az a szaggatott, jól kivehető dobolás, ami az eddigi változatoknál, így talán kevésbé direkt. Igazából nem rossz, nagyon nem rossz! A marketing szerint ez a funkció nem stimulál túl, emiatt nem lesz túlérzékeny a csikló, és ebben lehet is igazság. Azt mondanám, hogy ez egyrészt egy kiváló előjáték, másrészt jól kiegészíti a szokásos „léghullámos csiklóizgatós érzést”, vagy még inkább bemelegít annak. Viszont, önmagában nálam sajna kevés volt ahhoz, hogy egy kiadósat élvezzek, de abban szinte biztos vagyok, hogy valakinek akár már ez is elég lehet a tűzijátékhoz. Nekem viszont kell mellé a klasszikus Womanizer-mód, ami most erősebb lett, mint valaha!

Womanizer Next termékteszt

Összesen 14 fokozat van, de én esküszöm Nektek, fogalmam sincs, kinek vagy minek kell ennyi, mert már az 5-6 szint is olyan intenzív, hogy gyakorlatilag másodpercek alatt maga alá gyűr, pláne, ha a 3D-s résszel együtt használom. A korábbi Premium 2 sem volt gyenge, de hozzá képest alacsonyabb fokozaton is élvezetes számomra a Next, aminek van egy hatalmas előnye: rettentően halkan működik! Nincs már meg a jellegzetes csattogós kerregés, helyette inkább csak mormog, ami nekünk kevésbé volt zavaró a használat során. A hatás az fantasztikus, erről tényleg csak lányregényekbe illő közhelyeket lehetne papírra vetni fátyolos tekintettel, de a lényeg, hogy a legtöbb esetben 1 perc sem kell, hogy elérjen a lila köd. Igazából még most is nehezen hiszem el, hogy ilyen játékszer létezik, annyira a semmiből képes előhúzni egy libabőrös orgazmust a testemből! 😊 

Ami még fontos, és mindketten egyetértettünk abban, hogy sokat fejlődött, az a „Smart Silence”: ez az a funkció, ami észleli, ha a csiklódón tartod az eszközt, és automatikusan bekapcsolja a léghullámot, illetve, ha kihúzod a combjaid közül, azonnal le is állítja azt.  Az eddigi generációknál is működött ez, viszont most sokkal megbízhatóbb, egyszer sem történt meg, hogy akció közben állt volna le a játék.”

Összegezve a tapasztalatainkat, a Next jelentős előrelépés lett a korábbi Womanizer csiklóizgatókhoz képest, és ismét utat mutat a riválisoknak. Amellett, hogy minden klasszikus előnye megmaradt, a 3D mód egy teljesen új réteget adott a mindennapos használathoz, amely az érzékenyebb csiklóval rendelkező nők esetében gyengédebb kényeztetést, a többieknek pedig még hatékonyabb stimulációt tesz lehetővé! 10/10, a sötét lila szín pedig telitalálat!

A tesztterméket a Vágyaim.hu webáruháztól kaptuk, amelyet ezúton is köszönünk!

Dóri és Krisztián

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!