Ezt teszik az emberek leggyakrabban szex után

Ezt teszik az emberek leggyakrabban szex után

Címlap / Szerelem / Szex / Ezt teszik az emberek leggyakrabban szex után

1. Némileg derűre adhat okot, hogy a megkérdezettek 74%-a fontosnak tartja az utójátékot, legalábbis figyelmet fordít arra, hogy legalább egy icipicit ápolja a kapcsolatát a szeretkezések után. Ennyien voltak ugyanis azok, akik összebújtak még egy kicsit a kedvesükkel, és ölelkeztek egyet az előtt, hogy az alábbi teendők valamelyikére fordult volna a figyelmük.

2. Jöhet a film! A megkérdezettek 50%-a állította, hogy szinte azonnal be- vagy visszakapcsolja a tévét, ahogy véget ért az együttlét.

3. Bezzeg ilyenkor figyelünk a folyadékpótlásra! Szinén 50%-ban állították azt a megkérdezettek, hogy nagyon rövid időn belül isznak valamit az együttlét után.

Viszlát, romantika: ezt a 10 dolgot teszik az emberek leggyakrabban szex után

4. A negyedik helyen az öltözködés szerepelt: vagy kifejezetten sokan vannak azok, akik szeretik gyorsan felkapni az esti pizsamájukat, vagy rengetegen voltak a megkérdezettek között olyanok, akik az egyéjszakás kalandokat, gyors légyottokat részesítik előnyben, és szex után hamar szedik a sátorfájukat.

5. Az első pont után itt egy újabb, romantikusnak ható válasz: sokan vannak azok is, akik az együttlét után kiskifli-nagykifliben összebújnak és álomra hajtják a fejüket.

6. Hatodikak a sorban azok, akik csak bámulják a plafont: ezen a helyen végzett egy olyan válaszlehetőség, ami alapján az emberek nagy része semmit sem csinál, ha véget ért az együttlét, egyszerűen csak fekszik, és néz ki a fejéből. Ez egy-egy izzasztó menet után teljesen érthető, na meg persze akkor is, ha saját magadat is meglepted, hogy az adott férfival bújtál ágyba. Azért komoly kapcsolatban talán kissé furcsa ez a magatartásforma…

7. Lehet, hogy a férfiak rémálma, de sok nő sem vágyik mélyenszántó beszélgetésekre egy tartalmas szeretkezés után, azonban úgy tűnik, erre is van igény. Hetedik helyen végzett a beszélgetés, illetve a komolyabb témák kivesézése. Az biztos, hogy ilyenkor sokan nyugodtabbak és felszabadultabbak, szóval nem is feltétlenül rossz ötlet, ha alkalmanként így időzítitek a komolyabb megbeszélnivalókat.

8. Végre lehet vacsorázni… Bár a többség egy romantikus vacsorát követően bújik ágyba, akadnak olyanok, akik nem szeretnek tele hassal lepedőakrobatikázni. A lista végén ugyan, de mégiscsak rajta szerepel a kalóriapótlás, ami azt jelenti, hogy sokan vannak, akik a szex után azonnal összedobnak valami gyors vacsorát a konyhában.

Viszlát, romantika: ezt a 10 dolgot teszik az emberek leggyakrabban szex után

9. Kényelmesebb megoldás, és az előző ponthoz kapcsolódik: kilencedik helyen szerepelnek azok, akik ugyan éhesek, de egyszerre el is lustultak, úgyhogy inkább házhoz rendelik a vacsorát, ahogy végére értek az együttlétnek. Addig legalább lehet ölelkezni!

10. Szinte meglepő, de csak az utolsó helyre került fel a közösségi média. A felsorolás végén kullog az a válasz, ami szerint az emberek az együttlét után nyomban csatlakoznak a világhálóra, és gyorsan végigkövetik, az elmúlt időszakban miről maradtak le.

Képek forrása: oneinchpunch/Depositphotos.comVitalikRadko/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást