Mit viseljünk ezüsttel?

Mit viseljünk ezüsttel?

Címlap / Stílus / Divat / Mit viseljünk ezüsttel?

Cikkünkből megtudhatod mivel párosítsd ezüst ékszereid, hogy mesésen nézz ki bármilyen alkalomról is legyen szó.

Az ezüst a legelterjedtebb nemesfém, melyet ékszerként használnak. Gyönyörű, alakítható, sokkal olcsóbb, mint az arany és egyszerűbb viselni, egyszóval állandó.

Alapok

Az ezüst elegáns, ragyogó és minden árnyalathoz illik! Az arannyal ellentétben, az ezüstöt bármivel viselheted, anélkül, hogy kellemetlen hatást érnél el.

Egyetlen szabály azonban létezik: sose viselj egyszerre aranyat és ezüstöt.

Nappal

A diszkrét megjelenés érdekében viseld fekete ruhával vagy hideg színekkel, mint a szürke vagy a tört-fehér.
Ha sikkesebb megjelenésre vágysz, válassz olyan színeket, melyek kiemelik az ezüstöt: málnaszín, piros, szilvaszín, sárga. Az ezüst illik az ezüsthöz is, tehát ékszeredhez párosíts egy ezüst brosst, ezüst színű magassarkú cipőt és ezüstös-kék szemfestéket.

Este

Az ezüst elbűvölő és pazar, főleg, ha olyan drágakövekkel van kiegészítve, mint a gyémánt, a rubin vagy a gyöngy. Válassz csüngő fülbevalókat, szexisen függő medálokat vagy karkötőket.

Az ezüst nem olyan időtálló, mint az arany és elveszíti fényét a levegőn, főleg ha az nedves is. Azonban a régi ezüstöt is meg lehet menteni egy jó kis fényezéssel és azonnal mesés retró megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Egy ilyen bohókás darab sokkal jobban illik számos ruhához, mint a szikrázó fehérarany. Törődj az ezüst ékszereiddel, hogy a buliban is ragyogjon rajtad. Mosd meg szappanos vízben egy puha kefével.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást