Így viseld idén ősszel a stólát – kabát helyett is!

Így viseld idén ősszel a stólát – kabát helyett is!

Címlap / Stílus / Divat / Így viseld idén ősszel a stólát – kabát helyett is!

Az oversize sálak és stólák az ősz kedvenc kiegészítői közé tartoznak, és nem véletlenül. Egyrészt praktikusak a még változékony időjárás mellett, mert egy pillanat alatt melegebbé teszik az öltözékedet, de könnyű levenni is őket, másrészt nagyon jól esik belebújni a puha, lágy anyagba. Arról nem is beszélve, hogy mennyire fel tudják dobni a megjelenésedet – főleg, ha így hordod őket.

Poncsóként

A vállakon körbevetett és átbújtatott stólát akár poncsóként, kiskabátként is viselheted.

A legelegánsabb, ha egy egyszínű darabot választasz, ami az öltözéked többi árnyalatával is együtt tud dolgozni, így a sokféle szín nem tereli el a figyelmet a különös vonalvezetésről, ami ennek a szettnek az izgalmas részét adja.

 

Övvel

Tedd a vállaidra a stólát, szépen vezesd el a két végét a karjaid mellett, majd egy vékony övvel fogd át a sálat a derekad körül.

Így nem csak sokkal kényelmesebbé teheted a viselését, de izgalmasabb, stílusosabb is lesz a megjelenésed.

A mellényként hordott stóla ráadásul nagyon szépen kiemeli a derékvonaladat is, így a hűvösebb napokon sem kell úgy érezned, hogy elveszíted a formádat a textíliák mögött.

 

Feltekerve

Az egyszerűen a nyakad köré tekert, majd kicsit fölfelé széthúzott, magasra állított stóla egyszerű, de igazi klasszikus viselési mód.

A legjobban a minimalizmushoz passzol, érdemes visszafogott színekkel és egyszerű, egyenes vonalvezetéssel társítani az így hordott sálat, hogy elegáns és sikkel legyen a megjelenésed.

 

Ruhával

Egy könnyű kis nyári ruhát is könnyen ősziesíthetsz, ha magas sarkú csizmával és egy nagy méretű stólával viseled.

Nem csak melegebb lesz így az öltözéked, de az egymásra omló anyagok, a rétegzett textíliák kényelmes, mégis sikkes összhatást keltenek, amitől igazi őszi hangulata lesz az outfitednek.

Már csak egy sütőtökös kávé kell a kezedbe, és mehet is a képed az Instára!

 

Kalappal

Az ősz két kedvenc kiegészítője egymással is jól kijön: a nagy méretű, sötét színű sál és a széles karimájú, fekete kalap a legegyszerűbb szettet is stílusossá teszik.

Válassz hozzájuk egy sima, egyenes szárú farmert és egy finom anyagú blúzt a kontraszt kedvéért, majd az egészet koronázd meg a szezon legstílusosabb lábbeliével, a bokacsizmával, és máris úgy fogsz kinézni, mint akinek saját stílustanácsadója van.

 

Vegyes mintákkal

Az idei trendeknek megfelelően nem kell félned a különféle minták és színek használatától sem.

Bár a monokróm vagy minimalista darabok soha nem mennek ki a divatból, ha tudod, hogy mit csinálsz, akkor akár különféle színeket, sőt mintákat is társíthatsz az öltözékeden és a stóládon.

A piros-fekete kockás anyag igazi klasszikusnak számít, ahogyan a fekete-fehér csíkos felső is.

A kiegészítőket viszont valóban nem érdemes túlzásba vinni, és nadrágnak is egy sima fekete farmert vagy leggingset válassz, hogy az összhatás ne legyen túlzó vagy keltsen szedett-vedett benyomást.

 

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!