Túl sok a feketéd? 10 mód, ahogyan a világos színeket hordhatod télen

Túl sok a feketéd? 10 mód, ahogyan a világos színeket hordhatod télen

Címlap / Stílus / Túl sok a feketéd? 10 mód, ahogyan a világos színeket hordhatod télen

Ha valamivel, akkor egy-egy világosabb színű összeállítással garantáltan kitűnsz majd a tömegből, hiszen a többség ősszel és télen a sötét árnyalatok után nyúl. Ilyenkor előkerül a barna, a sötétszürke és a már említett fekete is. Ha most barátkozol a világosabb szettekkel, érdemes először csak egy-egy alapdarabodat lecserélned. Kezdésnek tökéletes néhány világos kiegészítő, pl. sál, sapka, kesztyű, aztán jöhetnek a halvány blúzok és pulóverek. Amikor megszoktad ezt a változást, lecserélheted a nagyobb volumenű és feltűnőbb darabjaidat is, és vásárolhatsz világos csizmát, nadrágot, valamint kabátot. Utolsó lépésként pedig jöhetnek a trendi, igazán különleges és feltűnő, világos összeállítások!

Átmeneti lehetőség

Ha egyelőre nem tudod elképzelni, hogy tetőtől-talpig világos színekbe bújtasd magadat, akkor érdemes egy ilyen, vagy egy ehhez hasonló szettet kipróbálnod. Ez a megoldás ráadásul rendkívül előnyös akkor, ha inkább az alsótested telt: a fekete nagyszerűen ellensúlyozza és háttérbe szorítja a szélesebb csípőt, míg a világos színek a felsőtestre terelik a hangsúlyt, és persze vidámmá teszik az összhatást.

 

Kényelmes és meleg

Talán neked is van egy kényelmes, vastag, kötött pulóvered, aminek a viselése fejtörést okoz télen. Szívesen belebújnál, de túl vastag ahhoz, hogy kabát alá felvehesd… Az egyik legjobb megoldás, ha egy vastag mellénnyel párosítod, így télen sem kell lemondanod róla. 

 

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást