Kikapcsolódás / Szórakozás

20 vicces idézet a munkáról, hogy sokkal könnyebben teljen a hét

20 vicces idézet a munkáról, hogy sokkal könnyebben teljen a hét

Graffiti: Valahányszor dolgozni támad kedvem, csak csendben leülök egy sarokba, és megvárom, amíg elmúlik.

Lady Gaga: Ha azon töprengsz, hogy egy kapcsolatot válassz, vagy a karriered és az álmaid, tudnod kell, hogy a karriered soha nem ébreszt fel és mondja azt, hogy már nem szeret téged.

Arnold Schwarzenegger: Ha naponta 6 órát alszol, akkor 18 marad. Ebbe bőven belefér sok munka, tanulás és még a szórakozás is. Tudom, hogy ilyenkor sokan felszisszennek, hogy hé, én 8-9 órát alszom. Hát javaslom, aludjanak gyorsabban.

Janne Teller: Azért járunk iskolába, hogy utána dolgozhassunk, és azért dolgozunk, hogy utána szabadságra mehessünk. De akkor miért nem kezdjük rögtön a szabadsággal?

Tibor Fischer: A hibátlanul végzett munka gyakran az egyik legrafináltabb, de a legnagyobb elégtételt kínáló mód főnökök bosszantására. Legtöbbjüket őrülten bosszantja, ha pontosan azt teszi az ember, amit mondanak neki.

Moldova György: Tanuld meg: mindenki azzal kezdi a működését, hogy lecsepüli az elődje munkáját – vízvezeték-szerelőtől egészen le a miniszterelnökig. Ezzel eleve biztosít magának valamiféle felmentést: ő ugyan megpróbálja, ért is hozzá, de hát ahogy ez a dolog el van rontva!

Pete McCarthy: Mint a lemmingek vándorlása vagy a lazacok hazatérési ösztöne, olyan megfejthetetlen rejtélye korunknak a munkások eltűnése a befejezetlen épületek mellől.

Fodor Ákos:  “A munka nemesít?” ha ez igaz volna: főnemes lennék, herceg, sőt király! – Nézz rám (például) s kissé szállj magadba, hogy máskor azért jobb szlogent kreálj.

Terry Pratchett: A lehetetlen feladatokkal úgy kellett megbirkózni, hogy az ember fölszabdalta kisebb, “csak” iszonyúan nehéz feladatokra, azokat pedig irtó nehezekre, azokat meg komoly feladatokra, azokat meg…

Graffiti: A csapatmunka lényege: mindig van kit hibáztatni.

Még 10 vicces idézet a munkáról a következő oldalon! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást