Mit vegyünk fel esküvőre? + Galéria

Mit vegyünk fel esküvőre? + Galéria

Címlap / Szerelem / Esküvő / Mit vegyünk fel esküvőre? + Galéria

Az esküvők sokfélék lehetnek, így oda kell figyelned mit veszel fel. Ha már te is hivatalos vagy legalább egyre és nem tudod mit vegyél fel, mi segítünk.

Ha egy hivatalos esküvőre hívtak meg szigorúan követned kell az öltözködési szabályokat, míg egy közvetlenebb esküvőn nem kell ragaszkodnod a kikötésekhez.

Sajnos azonban sok nő számára okoz ez gondot, hiszen gyakran nem tudjuk mit mikor viseljünk. Cikkünk megpróbál segíteni néhány öltözködési alapszabállyal. Ha megfogadod őket könnyedén megoldhatod ezt a problémát.

Amikor ruhát választasz egy esküvőre, vegyél figyelembe néhány tényezőt. Nemcsak a formalitás szerint kell öltözködnöd. Az esküvő helyszíne, az időjárás és az évszak is döntő tényezők a ruha kiválasztásában.

Évszak

Egy nyári esküvőre válassz világos színeket: rózsaszín, sárga, stb. A ruha anyagának könnyűnek kell lennie, hogy levegőzni hagyja bőröd. Ősszel és télen viselj sötétebb árnyalatokat, mint a lila, a kék, a fekete vagy a piros. A ruha anyagának évszakhoz illőnek kell lennie.

Napszak

Az évszakon kívül, vedd figyelembe, hogy az esküvőre nappal vagy este kerül sor. Nappal ugyanis tilos feketét viselni. Egy aranyos kosztüm vagy egy virágos ruha azonban megfelelő lehet. Nappal bátran viselj egy csinos kalapot.

Helyszín

Ha az esküvő megrendezésére a szabadban kerül sor, koncentrálj a ruha anyagára és szabására. Vigyázz, ne legyen olyan anyagból , melyet könnyen felkap a szél, de ne is legyen túl terhelő, nehéz számodra. Szabadtéri esküvőkön ne viselj tűsarkút, mert beleszúródik a földbe vagy a homokba.

Ha hivatalos esküvőn kell megjelenned, viselhetsz estélyi ruhát vagy valamilyen formális öltözetet, flitterekkel vagy azok nélkül, egy gyöngyös esküvői táska és egy visszafogott ékszer kiváló kiegészítője lehet ennek az öltözetnek. Ne feledd olyan cipővel kiegészíteni, amelyben szabadon tudsz mozogni, kényelmes és te lehetsz benne a táncparkett ördöge.

Ezenkívül létezik néhány dolog, melyet mindenképp el kell kerülnöd ha esküvőre készülsz.

– Először is, felejtsd el a fehér színű ruhákat, hiszen nem akarsz versenyre kelni a menyasszonnyal.
– Továbbá, kerüld el a túl szexis, kihívó, magamutogató ruhákat.

Tehát, válassz olyan színt és szabásmintát, mely illik hozzád. Öltözz nőiesen bájosan és elengánsan.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást