Vedd fel a kesztyűt az öregedés ellen!

Vedd fel a kesztyűt az öregedés ellen!

Címlap / Stílus / Vedd fel a kesztyűt az öregedés ellen!

Visszaforgatnád az idő kerekét, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Szerencsére az arc és test öregedésének szinte minden jele kezelhető a plasztikai és esztétikai sebészet eljárásaival! Szemhéjplasztika, mellplasztika és még számtalan eszköz található a szépészeti beavatkozások széles tárházában, amelyekkel érdemes képbe kerülni, ha Te is szeretnél jó néhány évvel visszafiatalodni. (X)


Mellplasztika a fiatalos testkontúrokért

Nem titok, hogy az élet nyomot hagy a testünkön: egy ránc itt, egy barázda ott, és ha már gyermeket is szültél, akkor a változások sokasága valószínűleg így vagy úgy, de megmutatkozik rajtad. A hormonális változások, a terhesség és a szoptatás miatt a mellek elveszíthetik feszességüket és elkezdenek megereszkedni. Mire támaszkodhatsz, hogy visszanyerd fiatalos formádat? A mellplasztika eljárásai közül a mellfelvarrás egészen biztos a segítségedre lesz ebben!

A folyamat általában a felesleges bőr eltávolításával és a meglévő mellszövet átalakításával jár, hogy a páciens feszes kontúrokat kapjon. Ráadásul mellnagyobbítással kombinálva a kettő az egyben beavatkozás során egy mellimplantátummal a mell kívánt térfogata is kialakítható. Az eljárás alkalmazható még az emlők aszimmetriájának javítására, illetve a bimbóudvar méretének csökkentésére is.

Szemhéjplasztika az arc megfiatalításáért

A szemünk körüli bőr nagyon vékony, ezért különösen érzékeny az öregedésre. Emiatt gyakran a szem az a része az arcnak, amelyen legelőször jelenik meg a kor. A szemhéjplasztika a felső és alsó szemhéjakon az öregedés többféle jelét kezeli egyszerre. A műtétet attól függően szabják személyre, hogy mire van a páciensnek szüksége – a korrekciók jellemzően a következőket foglalják magukban:

  • A felső szemhéj megemelése a petyhüdtség korrigálására.
  • Az alsó szemhéj puffadt táskáinak eltávolítása.
  • A szem alatti üreges mélyedés feltöltése.

A beavatkozás fiatalosabb, élénkebb tekintetet eredményez, amely akár 10-15 éven keresztül is kitart.

Hogyan válassz plasztikai sebészetet?

A plasztikai műtét, legyen az rekonstrukciós vagy szépészeti műtét, komoly vállalkozás, és a megfelelő sebész kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy elégedett légy az eredménnyel. Megmutatjuk, mi mindent érdemes figyelembe venni annak érdekében, hogy biztosan a számodra megfelelő plasztikai sebészhez kerülj.

  • Érdemes átböngészni a páciensek véleményét, a pozitív értékelések ugyanis megerősíthetnek, hogy jó döntést hozol.
  • Keress beavatkozás előtt és után készült fotókat, amelyek megmutathatják az adott sebészeti csapat képességeit és munkájuk minőségét.
  • Gondold át az elvárásaidat, hogy sebészed véleményt tudjon alkotni arról, vajon a céljaid reálisak-e.
  • Ha részletesen átbeszélitek a javasolt eljárást, az is segíthet abban, hogy már előre tisztában legyél azzal, mire is számíthatsz.
  • A beavatkozás előtti konzultáció során minden kérdésedre választ kell kapnod, miközben az orvosnak fel kell vázolnia az esetleges kockázatokat is.

Biztonság és profizmus a Spirit Plasztikánál

Melyik plasztikai sebészet lesz a legjobb választás számodra? A Spirit Plasztikai Sebészet Magyarország diagnosztikailag legjobban felszerelt plasztikai sebészete, amelynek vezetője, Dr. Vancsó Péter, aki csapatával garanciát vállal beavatkozásaira. Dr. Vancsó a plasztikai és esztétikai sebészet szakértője, traumatológus és kézsebész szakorvos, aki több mint 30 éves sebészeti tapasztalattal a hasplasztika műtétek specialistája, emellett pedig a rekonstrukciós, mell-, testkontúr- és kozmetikai sebészet szakértője.

Jelenlegi akciónk keretében az ingyenes konzultáció során személyre szabottan kapsz javaslatot az ajánlott beavatkozásra, amelyet a legnagyobb gondossággal, szakértelemmel és odafigyeléssel biztosítanak számodra, hogy a műtét előtt és után is biztonságban érezd magad, és elérd a megálmodott céljaidat!

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!