Életmód / Ezotéria

Vedd észre, ha a Halak szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Vedd észre, ha a Halak szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

A szerelmi életünket nagyban meghatározza, milyen a születési térképünk, ennek kiderítéséhez azonban szükség van a percre pontos születési dátumra és helyszínre. Ez sajnos nem egy könnyen beszerezhető adat… Ha ki akarod deríteni, mit érez a kiszemelted, érdemes először a zodiákusa alapján tájékozódnod – a születési hónapját akár a közösségi oldalán is megtekintheted. A napjegy mindenkinek fontos szerepet tölt be a személyiségét illetően, ezért ebben a cikksorozatban annak járunk utána, a horoszkópunk hogyan árulkodik az érzelmeinkről.

Nagyon ritkán lesznek szerelmesek

A Halak nem tipikusan társas lények, legalábbis csak elvétve lesznek igazán szerelmesek.

Emiatt aztán, ha tényleg úgy hozza a sors, hogy belezúgnak valakibe, azt általában feleségül is veszik.

Sok Halak gyakran már az első szerelmét az oltár elé kíséri, és ezen a kapcsolaton nem is igazán akar változtatni a későbbiek során.

Nem kifejezetten a szerelemre utaló jel, de mindenképpen pozitív visszacsatolás lehet számodra, hogy a kiszemelt Halak férfi még nem nős, pedig nem a húszas évei elején jár.

Ő még valószínűleg nem volt igazán szerelmes, de ahogy mindenki, ő is az igazira vár.

 

Átengedi az irányítást

A Halak hihetetlenül emocionális emberek, szeretnek adni, gondoskodni és nagyon jól átérzik mások élethelyzetét.

Gyengéd természetüknek köszönhetően könnyű félreérteni a közeledésüket, gyakran azonban nincs szó náluk másról, mint puszta kedvességről.

Bármennyire is odaadóak és figyelmesek, a Halak férfiak szeretnek irányítani.

Ez talán annak köszönhető, hogy így próbálnak időt és lehetőséget szakítani a számukra annyira fontos elvonulásra, befelé fordulásra.

Emiatt pedig csak azok a Halak engedik ki kezeik közül az irányítást, akik fülig szerelmesek.

 

Igyekszik pontos lenni

A Halak menthetetlenül álmodozó alkatok, ráadásul valóban kiszámíthatatlanok.

Könnyen elragadják őket az érzelmeik, és ami sosem válik előnyükre: egyáltalán nem pontosak.

Szinte képtelenek időben odaérni a megbeszélt helyre, ráadásul sokszor – a partner beleegyezése nélkül – változtatnak a lefixált programon.

Gyakran nem értik, a másiknak mi a baja a spontaneitással, mert ők egyszerűen ennek tartják a késést és a tervek felrúgását.

Mindezen igyekeznek felülkerekedni akkor, ha szerelmesek, bár ilyenkor tényleg az összes erőfeszítésük szükséges ahhoz, hogy koncentrálni tudjanak, és kilássanak a rózsaszín köd mögül.

 

Nem gond, ha hallgatag

A Halakra különösen igaz, hogy minden szót úgy kell kihúzni belőlük, ám ez nem azért van, mert titkolózni próbálnak, vagy meg akarják téveszteni a másikat.

Intellektuálisan nagyon jók, sokszor kifejezetten tájékozottak és remekül átlátják az összefüggéseket.

Kicsit valóban álomvilágban élnek, a külső szemlélő számára úgy tűnhet, nagyon lassúak, ábrándoznak, pedig csak gondolkoznak, elemeznek.

A hallgatagságot nehezen tudják levetkőzni, ráadásul párkapcsolatban is jobban szeretik a szavak nélküli egymásra hangolódást: a romantikus érintéseket, bújásokat.

Esetükben tehát nem a hallgatás furcsa, hanem a túl sok fecsegés az, ami gyanús.

 

Elébe megy a kihívásoknak

A Halak gyakran noszogatásra, bátorításra szorulnak, ők ugyanis ékes példái annak, hogyan szalasszuk el a jó lehetőségeket.

Szeretik kivárni, hogy a sült galamb berepüljön a szájukba, mert nem igazán akarnak tenni semmi megerőltetőt a cél érdekében.

Erre rátesz egy lapáttal, hogy nem túl határozottak, cserébe viszont örömmel sajnálják saját magukat utólagosan.

Természetesen nem minden Halak férfi engedi elhatalmasodni személyiségének negatív oldalát – főleg nem akkor, ha szerelmes!

Azok a Halak, akiket érzelmileg elragadott egy nő, könnyebben elébe mennek a kihívásoknak, holott egyébként azok a tipikus hősszerelmesek.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást