Új konyha egy hétvége alatt! Fesd át 5 egyszerű lépésben

Új konyha egy hétvége alatt! Fesd át 5 egyszerű lépésben

Címlap / Otthon / Új konyha egy hétvége alatt! Fesd át 5 egyszerű lépésben

Amire szükséged lesz

Az első lépés mindig a szükséges felszerelés beszerzése. Hogy milyen alapozóra és festékre lesz szükséged, az attól függ, milyen anyagból készült a konyhaszekrény, ebben kérd a festékbolti eladó segítségét. Választhatsz fényes és matt festékek közül, de mostanában a legnépszerűbb a krétafesték, ami minden felületre remekül használható, mert jól tapad. 

maszkoló szalag

tisztítószer, szivacs

smirgli

csavarhúzó

alapozó

festék

ecset és szivacshenger

urban_light/depositphotos.com

Távolítsd el a fogantyúkat!

Ehhez kell a csavarhúzó. Ha lecseréled a régi fogantyúkat, még nagyobb lesz a változás. Rendelhetsz online, vagy lakberendezési áruházban is sok féléből válogathatsz, többféle stílusban. Ha az új fogantyút másképp kell felcsavarozni, akkor a lyukakat fatapasszal tömd be és egy vékony fúrófejjel fúrj új lyukakat a megfelelő helyre.

Ha nem akarsz ezzel bajlódni, de mégis változásra vágysz, akkor festékspray-jel fújd le a régi fogantyúkat egy új színre. A matt fekete népszerű választás, mert modern és minden stílusnak jól áll.

Ha elégedett vagy a fogantyúiddal és le sem akarod szedni őket, akkor arra ügyelj, hogy maszkolószalaggal gondosan vond be őket úgy, hogy ne jusson rájuk a festékből. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást