Kik tartoznak a változó csillagjegyek közé és mi jellemző rájuk? 

Kik tartoznak a változó csillagjegyek közé és mi jellemző rájuk? 

Címlap / Életmód / Ezotéria / Kik tartoznak a változó csillagjegyek közé és mi jellemző rájuk? 

Mit jelent az, hogy egy csillagjegynek változó jele van?

Azok a zodiákusok, akik a változó csillagjegyek közé tartoznak, különféle közös vonásokkal rendelkeznek – emiatt kerültek egy csoportba. Ezeknek a napjegyeknek könnyű elfogadniuk a változás tényét, tanulnak a múltból és nem követik el ugyanazokat a hibákat. Még, ha látszólag ugyanabban a helyzetben is vannak, mint korábban, már más szemszögből figyelik a történéseket.

Minden tapasztalással több bölcsességre, tudásra és belátásra tesznek szert, és emiatt úgy tűnhet, kaméleonszerűen igazodnak az eseményekhez. Bármi történik velük, valahogy mindig képesek jó döntéseket hozni, ami elsősorban rugalmasságuknak és kiváló alkalmazkodóképességüknek köszönhető. Dacára annak, hogy néha ridegnek tűnnek, nagyon is érzelmesek, és sokszor kételkednek magukban, folyton megkérdőjelezik képességeiket. 

Az alkalmazkodóképesség alapvetően jellemző a változó csillagjegyekre, és emiatt úgy tűnhet a kívülállók számára, hogy ők könnyen befolyásolhatóak, nincs kiforrt véleményük.

Pedig egyszerűen csak arról van szó, hogy mindig kérdéseket tesznek fel maguknak és megpróbálják a lehető legkevesebb konfliktussal járó utat választani. Nem azért, mert nem tudnak, hanem mert nem akarnak konfrontálódni. Ők nem tartoznak a makacs emberek közé, viszont gyorsan változik a véleményük. Emiatt előfordulhat, hogy a környezetük számára fárasztóvá és nehezen követhetővé válnak. 

A változó jegyeknek közös az energiájuk: mozgékony, illékonyak, érdeklődőek és kimeríthetetlen a kíváncsiságuk. Nehézséget az életükben jellemző módon az okoz, hogy nem döntenek egykönnyen és sokszor problémát jelent számukra, hogy a határozottabb, intenzívebb jegyek hozzáállását leutánozzák, vagy akár csak eltűrjék. 

iam_os/unsplash.com

Kik tartoznak a változó jegyek közé?

  1. Ikrek: Az Ikrek társaságkedvelőek, kíváncsiak és nagyon szeretik olyan emberekkel körülvenni magukat, akikkel könnyen boldogulnak. Utálnak konfrontálódni, ellenben nagyon simulékonyak. Mire valami mellett leteszik a voksukat, máris másként döntenek, rekordidő alatt képesek megváltoztatni a véleményüket. Buzgók és lelkesek, amit viszont gyakran gondatlanságként, gyerekességként ítél meg a környezetük. 
  2. Nyilas: A Nyilas jegyűek imádnak új nézőpontokat, perspektívákat megismerni és állandó késztetést éreznek arra vonatkozóan, hogy új dolgokat ismerjenek meg és kalandokat éljenek át – változatos formában. Ennek a csillagjegynek jelentős a tudásszomja, igyekszik mindig új dolgokat megtanulni, új nézőpontokat megismerni és elsajátítani, egyértelműen foglalják el a helyet a változó csillagjegyek között.
  3. Szűz: Talán érdekes, hogy mindezek tükrében a Szűz jegyűek is a változó csillagjegyek közé kerültek, hiszen ők híresek precizitásukról. Akkor mégis miért sorolják őket ide az asztrológusok? Elsősorban azért, mert maximalisták, akik nagyon részletesen elemeznek mindent, alapvetően gondolati síkon hozzák a döntéseiket és folyton új utakat keresnek a céljaik érdekében. Ők ugyan kicsit lassabban döntenek, mint a többi változó jegy, megfontoltabbak és racionálisabbak, de természetükből adódóan nyugtalanok. 
  4. Halak: A Halak is maguktól értetődően kerültek be a változó jegyek közé, bár annyiban kilógnak a sorból, hogy az ő érzelmeik sokkal mélyebbek, mint az itt említett jegyeknek. Alapvetően érzelmi szinten mozognak, mégis instabilak – vagy, talán pont azért instabilak. Széles skálán vonultatják fel érzelmeiket, de a gondoskodó, törődő énjük szeretetteljessé teszi hangulatingadozásaikat, ami egyébként a széllel változik.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást