5 Valentin napi köröm inspiráció – a legújabb trendek szerint

5 Valentin napi köröm inspiráció – a legújabb trendek szerint

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 Valentin napi köröm inspiráció – a legújabb trendek szerint

Hihetetlen, hogy kettőt pislantottunk év eleje óta, és máris Valentin nap van. Tudom, hogy ez az ünnepnap még eléggé megosztó kis hazánkban, de szerencsére egyre többen hódolnak a szerelem megünneplésének, ki így, ki úgy! Ha más miatt nem is, azért érdemes várni ezt a napot, mert tökéletes érvként szolgál, hogy egy újabb mesés manikűrt kérhessünk a körmösünktől! Azért, hogy biztosan naprakész és egyedülálló inspirációkat gyűjthessek össze nektek, megkértem egy tündéri szakértőt, hogy segítsen eligazodni a mai trendekben.

Timár Julcsi készséggel állt rendelkezésemre, és gyönyörű inspirációs fotókat csatolt a tippjeihez, amik közül szinte lehetetlenség választani! A gyűjteményben található egészen letisztult és extravagánsabb megoldás is, így mindenki megtalálhatja a számára ideális stílust!

A perzselő ász

A piros árnyalatok határozottan nem hiányozhatnak a Valentin napi válogatásból, hiszen ez a perzselő szín mindennél jobban érzékelteti a szenvedélyt és a szerelmet. Akár önmagában is gyönyörűen mutathat, de mintákkal kiegészülve is egészen egyedülálló megoldások születhetnek.

Megannyi sablon és kiegészítő közül válogathatunk, amikkel egyedibbé varázsolhatjuk az összképet, mint például a képen látható plüss porral megszórt szív motívum. A plüss hatás a tavalyi év során robbant be a köztudatba, és azóta is töretlenül tartja a helyét, ilyen alkalmakkor pedig kifejezetten kötelező kelléknek számít.

Az újragondolt monokróm

Bár a piros a Valentin nap hivatalos színe, sokan nincsenek oda érte, amivel abszolút semmi gond, hiszen ahány ember, annyi ízlés! Unalmas is lenne a világ, ha mindenkinek egyezne a stílusa.

Azok számára, akik a monokróm árnyalatokat kedvelik jobban, kiváló megoldásnak számíthatnak a fekete-fehér variációk, mint a képen látható verzió is. Az alapszínek mellé felkerülhet egy különleges szív motívum is, hiszen ez a másik jelkép, ami elmaradhatatlan kelléke a szerelemnek.

Természetesen bármi mással is kiegészíthető a monokróm kompozíció, hiszen megannyi sablon minta, vagy dekoráció áll rendelkezésre, hogy teljesen egyedivé varázsolhassuk a végeredményt.

A nude álom

Szintén kiváló alternatívának szolgálhatnak a nude, illetve a púderes árnyalatok, hiszen ezek is a tavasz zsongását, a szerelemre jellemző „rózsaszín ködöt” idézhetik.

Ezekhez a visszafogottabb, letisztultabb színekhez jobban illenek a kifinomultabb, kisebb dekorációk, mint a képen látható apró szív motívum, esetleg egy szív alakú kő, vagy más ilyen jellegű megoldás. Ebben az esetben inkább a színek párosításával érdemes játszadozni, és a túlzott mintákat, dekorációkat más alkalomra hagyni.

Természetesen egy szép írás, vagy egy visszafogottabb minta a nude árnyalatokkal is remekül párosítható.

Az örök klasszikus: francia manikűr

A tökéletes megoldás, ami minden alkalomra ideális választás lehet, legyen az egy esküvő, születésnap, évforduló, elegáns esemény, vagy éppen a Valentin nap.

Általában ez jelenti a kompromisszumos megoldást is, hiszen a férfiak többsége, akik nem rajonganak különösebbképpen a manikűrért/műkörömért a franciára még rábólintanak, sőt, kifejezetten elegánsnak, szépnek tartják.

Ráadásul ez nem csak egy bizonyos napra szól, hanem nyugodt szívvel viselhetjük hetekig, sőt, ha olyan munkahelyen dolgozunk, ahol nem támogatják a színes körmöket, szintén remek alternatíva lehet.

+ 1 – Francia, egyénre szabva

Ha a francia mellett tesszük le a voksunkat, de mégiscsak szeretnénk egyedire szabni, belevinni valamit, amitől igazán személyre szóló lehet, akkor a saját és párunk monogramjával kiegészíthetjük az összhatást.

Ennél egyedülállóbb kiegészítőt aligha találhatunk, és jó eséllyel nem is jön velünk szembe az utcán. Ráadásul ezzel a megoldással igazán Valentin napi lesz a végeredmény!

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!