Így válaszd ki a tökéletes szempillaspirált

Így válaszd ki a tökéletes szempillaspirált

Címlap / Stílus / Arc / Így válaszd ki a tökéletes szempillaspirált

A tekintetünk az egyik legalapvetőbb fegyverünk, ha csábításról van szó, a szempillaspirálok segítségével pedig még forróbb pillantásokat vethetünk kiszemeltünkre. A tökéletes eszköz kiválasztása azonban igencsak nagy fejtörést okoz a drogériák polcai előtt állva, ezért jelenlegi cikkemben arra törekszem, hogy minél inkább megkönnyítsem a döntést számodra!

A kefék formái

Egyenes: Minden sörtéje azonos hosszúságú, létezik tömöttebb és ritkább spirálfej belőle. A közepesen hosszú és sűrű szempillájú lányoknak ajánlom. Inkább dúsítja a szempillasort.

Hajlított:A szem ívével megegyezően hajlított spirálkefe, ezáltal megkönnyíti a spirálozást, hiszen teljesen illeszkedik a szempillasorhoz. Ezzel a kefével lehet a legprecízebben megfesteni a szempillákat, és a kefe vékony fejével az icipici pillákhoz is hozzá lehet férni. A hajlított formának köszönhetően ezzel tudod a leggöndörebb, legíveltebb hatást elérni.

Szív alakú: Talán ez a legismertebb és leggyakoribb forma, fenyőfa alakú spirálfejnek is szokták nevezni. A kefe a tetejétől kezdve lefelé vastagodik. A hosszabb szálak szétválasztják a szempillákat, a rövidebbek dúsítják, vastagítják azokat.

Középen vastagabb spirál: Formájánál fogva ez a kefe juttat a legtöbb festéket a pillákra, amik vastagabbnak és dúsabbnakfognak hatni.

Gömb: Jelen pillanatban ez a kefefajta a legújabb technológia, a puha gumisörték szétválasztják a pillákat és minden oldalát befedik festékanyaggal. A nagyon rövid szempillával rendelkező lányoknak ajánlom, hiszen a pici gömb alakú fejjel a legapróbb pillákat is el lehet érni.

A szálak típusai

Klasszikus szálak: Anyagukat tekintve szintetikusak, tökéletes volument és ívet adnak a pilláknak.

Műanyag, fésűs szálak: Mivel ez a típus gyönyörűen elválasztja egymástól a pillákat, biztosan elkerülöd majd az úgynevezett „pókláb” hatást. Rövidebb, ritkás pillákhoz jó választás.

Gumi szálak: Ha gumiból van a szempillaspirálod keféje, akkor garantáltan nem fog összecsomósodni a festék a pilláidon, mert nem tud megülni a szálak között.

Rezgő, vibráló szálak: Ezt a spirált egy elem működteti, a rezgés volument ad a pillasornak, és az egyenletesebb fedésre hivatott.

Milyen hatást szeretnél elérni?

Ha dúsítani szeretnél, akkor válassz szív alakú spirált. Ha a hosszabbítás a fő célod, akkor a gömb forma lesz nálad a befutó. Ha íveltté akarod tenni a szempilláidat, akkor pedig hajlított fajtát vásárolj.

A festék összetétele, tulajdonsága

Pillahosszabbító rostokkal ellátott spirál: Összetételét tekintve mikrorostokból áll, melyek ráragadnak a szempillára, és ettől óriási pilláid lesznek.

Fényes finish: Nagyon apróra őrölt gyöngyök adják a kispirálozott pillák fényes hatását.

Kondicionálás: Ha táplálni is szeretnéd a pilláidat, akkor válassz olyat, amiben B5 provitamin is található, pont úgy, mint a samponokban. 

És most lássunk pár szuper példát!

Top 10 szempillaspirál az igéző tekintetért
Galéria / Top 10 szempillaspirál az igéző tekintetért
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást