Egy spirituális harcos vagy? Ezekből a jelekből kiderül

Egy spirituális harcos vagy? Ezekből a jelekből kiderül

Címlap / Életmód / Ezotéria / Egy spirituális harcos vagy? Ezekből a jelekből kiderül / 2. oldal

Sokszor érezted azt, hogy egyszerűen nem tartozol sehová? Hogy nem bírsz beállni a tömegbe, és nem tudod mindezt megjátszani sem? Könnyen lehet, hogy akkor te is spirituális harcos vagy: ők azok az emberek, akik az egyik legnagyobb ellenséggel veszik fel a küzdelmet, méghozzá a tudatlansággal. Ha a jelekben magadra ismersz, te egyértelműen közéjük tartozol!

Te sosem adod fel

Sokszor mondták már neked, hogy milyen szenvedélyes és nyughatatlan lélek vagy? Hogy ha fontos számodra valami, akkor a végletekig is kitartasz mellette? Erre csak kevesen képesek, ezt jó, ha tudod. Az emberek jelentős része az első akadályok után feladja azt, amihez ragaszkodott, mert nem mernek kilépni a komfortzónájukból. De te nem ilyen vagy.

Olyan hozzáállásod van az élethez, ami segít abban, hogy mindig előre nézz, és mindig úton legyél valamerre. Mindig vannak céljaid, terveid, és ezeket nem csak félvállról veszed, hanem maximális erőbedobással küzdesz is értük. A megérzéseid pedig nagyon sokat segítenek ebben. Nem csak abban hiszel, amit látsz; sokszor bebizonyosodott már számodra, hogy amit a szíved súg neked, az a helyes lépés, még ha nincs is kézzel fogható bizonyítéka.

Nem vagy az a típus, aki próbálna manipulálni másokat, vagy ügyesen kijátszani a kártyáit.

Szerinted a világot az vihetné előre, ha mindenkinél a szeretet lenne az elsődleges, és nem az, hogy elnyomjuk egymást. Hatalmas lelked van, és mindig számíthatnak rád mások emiatt.

Képes vagy az önzetlen szeretetre, és amikor valakivel jó dolog történik, te tényleg örülsz neki, és nem irigykedsz rá. Ez a fajta erő tudná igazán megváltoztatni a világot pozitív irányba, ezért is kell minél inkább jóra fordítanod. Még ha valaki el is játssza a bizalmadat, ne hagyd, hogy ezzel elvegye a másokba vetett hitedet!

Kép forrása: Garetsworkshop/depositphotos.com

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»