Életmód / Ezotéria

Vajon te is spirituális harcos vagy? Az alábbi jelekből kiderül!

Vajon te is spirituális harcos vagy? Az alábbi jelekből kiderül!

A spirituális harcosok útja minden, csak nem egyszerű. Ezek az emberek nem fogadják el azt, amit mindenki más állít: ők megkérdőjelezik azt, hogy mi igaz és mi nem, ahelyett, hogy beállnának a sorba. Saját maguk szeretnék eldönteni, miben hisznek, és a spiritualitásnak sem fordítanak hátat. Még akkor sem, ha mások nevetnek rajtuk emiatt. Cserébe az élet nagyon sok ajándékkal jutalmazza meg őket.

Nagyfokú öntudatosságuk miatt sokkal bátrabbak, és ritkábban félnek, nem kételkednek magukban, és rendkívül nyitottak a világ csodáira.

Ők azok, akik igyekeznek segíteni másoknak, és arra sarkallják az embereket, hogy ne féljenek újabb szintre lépni. Az élet a fejlődésről, saját magunk és a környező világ megismeréséről szól, ezért sosem szabad belenyugodni abba, amit mások állítanak.

Vajon te is spirituális harcos vagy? Az alábbi jelekből kiderül!

Ha te is közéjük tartozol, akkor biztos, hogy mindig fontos számodra az igazság. Ha hallasz valamit, addig nem nyugszol meg, amíg meg nem tudod, milyen valós tartalom rejtőzik mögötte. Tisztában vagy ugyanis azzal, hogy a lelki gyarapodáshoz elengedhetetlen tudni az igazat, mert a tudatlanság sosem fog előre vinni. Hiszel abban, hogy az emberek személyisége nem fejezhető ki néhány egyszerű szóval. Nem lehetsz mindössze „kedves, kreatív, vicces“; a személyiséged ennél sokkal több rétegből áll, és saját magad megértése időt vesz igénybe. Aki képben van önmagával kapcsolatban, sokkal jobban megtalálja a helyét a világban.

Ha te pontosan tudod, ki vagy, mit akarsz, és mire vagy képes, de közben újabb és újabb kihívásokat állítasz magadnak a fejlődés érdekében, nagy valószínűséggel spirituális harcos vagy!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Te sosem adod fel

Sokszor mondták már neked, hogy milyen szenvedélyes és nyughatatlan lélek vagy? Hogy ha fontos számodra valami, akkor a végletekig is kitartasz mellette? Erre csak kevesen képesek, ezt jó, ha tudod. Az emberek jelentős része az első akadályok után feladja azt, amihez ragaszkodott, mert nem mernek kilépni a komfortzónájukból. De te nem ilyen vagy.

Olyan hozzáállásod van az élethez, ami segít abban, hogy mindig előre nézz, és mindig úton legyél valamerre. Mindig vannak céljaid, terveid, és ezeket nem csak félvállról veszed, hanem maximális erőbedobással küzdesz is értük. A megérzéseid pedig nagyon sokat segítenek ebben. Nem csak abban hiszel, amit látsz; sokszor bebizonyosodott már számodra, hogy amit a szíved súg neked, az a helyes lépés, még ha nincs is kézzel fogható bizonyítéka.

Nem vagy az a típus, aki próbálna manipulálni másokat, vagy ügyesen kijátszani a kártyáit.

Szerinted a világot az vihetné előre, ha mindenkinél a szeretet lenne az elsődleges, és nem az, hogy elnyomjuk egymást. Hatalmas lelked van, és mindig számíthatnak rád mások emiatt.

Képes vagy az önzetlen szeretetre, és amikor valakivel jó dolog történik, te tényleg örülsz neki, és nem irigykedsz rá. Ez a fajta erő tudná igazán megváltoztatni a világot pozitív irányba, ezért is kell minél inkább jóra fordítanod. Még ha valaki el is játssza a bizalmadat, ne hagyd, hogy ezzel elvegye a másokba vetett hitedet!

Kép forrása: Garetsworkshop/depositphotos.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást