A hátulütői annak, ha nagyon szenvedélyes alkat vagy

A hátulütői annak, ha nagyon szenvedélyes alkat vagy

Címlap / Életmód / Egészség / A hátulütői annak, ha nagyon szenvedélyes alkat vagy

Ha szereted kimutatni és megélni az érzéseidet, mert igazán szenvedélyes alkat vagy, biztosan kaptál már néhány negatív kritikát. Például arról, hogy a kapcsolatodban nagyon kötődsz a párodhoz, és ha valamit érzel, azt rögtön kimondod. Pedig szó sincs arról, hogy te teljesen rátapadnál a másik félre, de a szenvedélyes lányok esetében sokszor él ez a tévhit.

Míg sokan várnak arra, hogy a srác felkeresse őket, és írjon nekik, addig te nem feltétlenül vallod ezt az elvet. Nem egy olyan alkalom volt már az életedben, amikor te írtál először üzenetet, esetleg hívtál el randizni valakit; mindezt azért, mert ha valaki iránt érzelmeid vannak, esetleg felkelti az érdeklődésedet, te azt nem szereted titkolni.

Sosem értetted, az emberek miért próbálnak játékokat űzni, taktikázni, és kissé még manipulálni is egymást, ha mindezt lehet őszintén is csinálni. Hiszen ha egy kapcsolat már az elején a félrevezetésen, trükközésen alapszik, hogy lehet belőle őszinte, egész életen át tartó szerelem? A hozzáállásod nagy erény, de egyúttal rengeteg csalódást is okozott már számodra, hiszen te hiszel abban, hogy mások őszinték veled. Nem feltétlenül veszed észre a piros jelzéseket, és ez gyakran végződik számodra csalódással.

Igazán lelkes vagy, amit félreértenek

De nem arról van szó, hogy te mindig ismerkedni akarsz, és folyton keresed a szerelmet! Hiszen tökéletesen megvagy egyedülállóként is. Azonban, ha valaki felkelti az érdeklődésedet, nem fogsz szó nélkül továbbmenni, és később búslakodni a kihagyott lehetőség miatt. Te szenvedélyes vagy, és pontosan tudod, hogyan kezeld az érzelmeidet. És itt csúszik el a dolog sok más embernél. Mert ők annyit látnak, hogy lelkes vagy, azonnal válaszolsz (míg mások sokszor órákig váratják a partnerüket), és igent mondasz, ha igent akarsz – ahelyett, hogy játszadoznál.

Ez a hozzáállás manapság már olyannyira ritka lett, hogy az emberek rögtön félreértik a közeledésed, és azt gondolhatják, túlságosan ragaszkodó vagy.

Egyes férfiakat megijeszt, hogy ennyire nyitottan állsz hozzájuk, és attól tartanak, talán a szabadságukat is erősen korlátoznád a kötődéseddel. Aki viszont nem veszi az időt arra, hogy valóban megismerjen téged, meg sem érdemel…

Ritkán talál rád a szerelem

Mindezt azért hiszik így, mert őszinte vagy, és mert értékesnek tartod az idődet. Te nem pazarolod a napokat, heteket arra, hogy várakozz a másik félre, mert éppen nem keres. Ha kell, megléped az első lépést, hiszen így derülhet ki az, hogy összepasszoltok-e vagy sem. Ha utóbbi igazolódik be, te azt is elfogadod, és még ha időközben bele is szerettél a srácba, megpróbálsz továbblépni. És semmit sem bánsz meg abból, ami történt, hiszen inkább tapasztalsz meg egy csalódást, mint hogy a saját kis világodba bezárva, egyedül élj örökké. Vagy még rosszabb; egy olyan kapcsolatban, amiből hiányzik az őszinte érzelem. Ezért van az, hogy általában szingliként éled az életed, és csak nagyon nehezen találod meg azt az embert, aki hozzád hasonló értékekkel rendelkezik.

Ragaszkodónak tarthatnak

Sokan rejtik el az érzéseiket azért, mert félnek a kritikától, mások véleményétől. Ijesztőnek tartják a gondolatot, hogy az a személy, akiért odavannak, esetleg megtudja ezt, és nem viszonozza. De te nem ilyen vagy. Bármennyire is tudod, hogy nem vagy túlzottan ragaszkodó, mégis bevállalod, hogy annak szólítsanak. Mert ez előbb-utóbb így lesz. Az emberek annyit látnak, hogy ha szerelmes vagy, a pároddal akarsz lenni, és ezt félreértelmezik.

Te pedig hagyod, hogy a szerelem győzzön, bátorságot veszel magadon, és a csalódások után is újrapróbálkozol.

Másokkal ellentétben te nem akarsz lazának, meghódíthatatlannak tűnni, és folyton irányítani. Te arra vágysz, hogy megtaláljon a szerelem, és végre olyan valakivel legyél együtt, aki boldoggá tesz.

Kép forrása: unsplash.com

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást