Életmód / Ezotéria

Vajon melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz? A csillagjegyed segít kideríteni

Vajon melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz? A csillagjegyed segít kideríteni

Vízöntő – Anna (Jégvarázs)

A Vízöntő jegy szülötteként független egyéniség és szabadszellemű gondolkodásmód jellemez. Nem kedveled a kötöttségeket, már tinédzserként is lázadó voltál. Mindig követed a trendeket, az emberek felé rendre szeretettel közelítesz.

Pont olyan vagy, mint Anna a Jégvarázsból: rendkívül temperamentumos és energikus vagy, ugyanakkor érzékeny és olykor félénk is. A világban mindig meglátod a lehetőségeket, amelyeket csak ki kell aknázni. Ki nem állhatod, ha megmondják neked, mit csinálj, mindig a saját fejed után mész. Szeretsz új emberekkel találkozni, szívesen barátkozol bárkivel.

Halak – Pocahontas

Ha a Halak csillagjegy szülötte vagy, akkor rendkívül intuitív a természeted, bölcsesség jellemez, emiatt sokan felnézned rád. Tele vagy kíváncsisággal, szeretnéd az egész világot felfedezni. Szívesen ismerkedsz, soha nem vagy felületes, mindent és mindenkit alaposan meg akarsz ismerni.

Nyitottság és kedvesség jellemez, szívesen tartasz háziállatokat is. Olyan vagy, mint Pochahontas, mindig önzetlen és segítőkész. Rád valóban igaz az állítás: jobban szeretsz adni, mint kapni. Vannak művészi hajlamaid, romantikus alkat vagy és őszinte szeretet jellemez.

Kos – Jázmin hercegnő (Aladdin)

A Kos tüzes jegy, ezért a szülöttei rendre tele vannak szenvedéllyel, bátorsággal, felfedezési vággyal és nyughatatlan kíváncsisággal, energiával.

Olyan vagy, mint Jázmin: többnyire magabiztosság és eltökéltség, elszántság jellemez. Tele vagy kérdésekkel és addig nem nyugszol, míg meg nem találod rájuk a választ. Soha nem adod fel, a céljaid elérése érdekében a veszélytől és a kockázatvállalástól sem riadsz vissza. Néha kissé kacér vagy, szeretsz flörtölni, ennek ellenére tele vagy szeretettel. Téged nem állíthat meg senki és semmi, a kihívások csak még jobban feltüzelnek, és kitartásodnak köszönhetően többnyire el is éred azt, amire vágysz.

Bika – Aranyhaj

Ha a Bika csillagjegy szülötte vagy, Te aztán tudod, hogyan kell élni! Kedveled a szép dolgokat, a természet bármely apró csodájában képes vagy hosszan gyönyörködni és nem veted meg a földi örömöket.

Aranyhajhoz hasonlóan nem bírod a magányt, sokkal inkább a társaságot kedveled. Túlságosan barátkozó természetednek köszönhetően azonban néha felületesség jellemez, legbensőbb érzéseidet inkább megtartod magadnak. Azokat, akiket igazán megszeretsz, képes vagy anyaoroszlánként védeni. Néha nehezen viseled a változásokat, de érzed, hogy szükség van rájuk. Remek a humorérzéked és romantikus alkat vagy.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást