Életmód / Ezotéria

Vajon melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz? A csillagjegyed segít kideríteni

Bizonyára veled is előfordult, hogy gyermekkorodban olyan akartál lenni, mint egy Disney-hercegnő. Mesenézés közben azonosultál a főszereplővel és arra vágytál, hogy te is olyan szép és okos lehess? Nézzük, csillagjegyed alapján melyik alakra hasonlítasz a leginkább!

Vízöntő – Anna (Jégvarázs)

A Vízöntő jegy szülötteként független egyéniség és szabadszellemű gondolkodásmód jellemez. Nem kedveled a kötöttségeket, már tinédzserként is lázadó voltál. Mindig követed a trendeket, az emberek felé rendre szeretettel közelítesz.

Pont olyan vagy, mint Anna a Jégvarázsból: rendkívül temperamentumos és energikus vagy, ugyanakkor érzékeny és olykor félénk is.

A világban mindig meglátod a lehetőségeket, amelyeket csak ki kell aknázni. Ki nem állhatod, ha megmondják neked, mit csinálj, mindig a saját fejed után mész. Szeretsz új emberekkel találkozni, szívesen barátkozol bárkivel.

Halak – Pocahontas

Ha a Halak csillagjegy szülötte vagy, akkor rendkívül intuitív a természeted, bölcsesség jellemez, emiatt sokan felnézned rád.

Tele vagy kíváncsisággal, szeretnéd az egész világot felfedezni. Szívesen ismerkedsz, soha nem vagy felületes, mindent és mindenkit alaposan meg akarsz ismerni.

Nyitottság és kedvesség jellemez, szívesen tartasz háziállatokat is. Olyan vagy, mint Pochahontas, mindig önzetlen és segítőkész.

Rád valóban igaz az állítás: jobban szeretsz adni, mint kapni. Vannak művészi hajlamaid, romantikus alkat vagy és őszinte szeretet jellemez.

Kos – Jázmin hercegnő (Aladdin)

A Kos tüzes jegy, ezért a szülöttei rendre tele vannak szenvedéllyel, bátorsággal, felfedezési vággyal és nyughatatlan kíváncsisággal, energiával.

Olyan vagy, mint Jázmin: többnyire magabiztosság és eltökéltség, elszántság jellemez. Tele vagy kérdésekkel és addig nem nyugszol, míg meg nem találod rájuk a választ.

Soha nem adod fel, a céljaid elérése érdekében a veszélytől és a kockázatvállalástól sem riadsz vissza. Néha kissé kacér vagy, szeretsz flörtölni, ennek ellenére tele vagy szeretettel.

Téged nem állíthat meg senki és semmi, a kihívások csak még jobban feltüzelnek, és kitartásodnak köszönhetően többnyire el is éred azt, amire vágysz.

Bika – Aranyhaj

Ha a Bika csillagjegy szülötte vagy, Te aztán tudod, hogyan kell élni! Kedveled a szép dolgokat, a természet bármely apró csodájában képes vagy hosszan gyönyörködni és nem veted meg a földi örömöket.

Aranyhajhoz hasonlóan nem bírod a magányt, sokkal inkább a társaságot kedveled.

Túlságosan barátkozó természetednek köszönhetően azonban néha felületesség jellemez, legbensőbb érzéseidet inkább megtartod magadnak.

Olvastad már?  Ez az 5 legrosszabb tulajdonságod, a csillagjegyed alapján

Azokat, akiket igazán megszeretsz, képes vagy anyaoroszlánként védeni. Néha nehezen viseled a változásokat, de érzed, hogy szükség van rájuk.

Remek a humorérzéked és romantikus alkat vagy.

Ikrek – Tiana hercegnő (A hercegnő és a béka)

Gyengédség, kíváncsiság, ragaszkodás és a tudásra való szomj – talán mondanunk sem kell, hogy ezek az Ikrek csillagjegy szülötteinek jellemzői. Tele vagy energiával, nem szeretsz unatkozni és nehéz téged megállítani.

Olyan vagy, mint Tiana hercegnő, mindent alaposan átgondolsz, meggondolatlanul szinte soha nem cselekszel.

Vágysz az új ismeretekre, ezért soha nem hagyod abba a tanulást, igazán szorgalmas típus vagy. Rendkívül jól kommunikálsz, ezért viszonylag sok barátod van és könnyen ismerkedsz.

Minden, amit felfedeztél, képes lenyűgözni, és állandóan készen állsz egy új kalandra.

Rák – Hamupipőke

Ha Rák csillagjegyű vagy, akkor rendkívül nagy képzelőerővel vagy megáldva. Tele vagy érzelemmel és igen érzékeny típus vagy.

Nagyon hasonlítasz Hamupipőkére: kedves és vonzó a személyiséged, lágy stílus és odaadó természet jellemez.

Igazi kihívás vagy mások számára, gyakran egy hatalmas rejtélyként könyvelnek el, hiszen csak nagyon keveseket engedsz magadhoz közel. Tele vagy meglepetésekkel, gyakran azoknak is meglepetést okozol, akik úgy érzik, már jól ismernek.

Személyiséged folyton változik és alakul, ami pedig a szerelmi életedet illeti: ha valakit közel engedsz magadhoz, azt utána szinte képtelen vagy elengedni.

Oroszlán – Mulan

Tüzes jegy az Oroszlán, ezért ha csak egy szóban kellene Téged jellemezni, akkor azt mondanánk: heves. Olyan vagy, mint Mulan, igazán makacs, szenvedélyes és a végsőkig kitartó.

Egy igazi vezető típus vagy, bátran rád lehet bízni minden feladatot, rendre maximalizmusra törekszel és tökéletesen elvégzed a munkádat.

Jól bánsz az emberekkel, képes vagy őket bátorítani, irányítani. Őszinte típus vagy, ami a szíveden, az a szádon.

Magabiztosság jellemez, kitartásodnak köszönhetően pedig szinte mindent képes vagy elérni, amire csak vágysz.

Szűz – Belle (A szépség és a szörnyeteg)

A Szűz csillagjegy szülötteit többnyire gyakorlatias gondolkodásmód jellemezi, valamint szorgalom és gondoskodás. Hasonlóan Belle-hez, igazán önfeláldozó, kedves és hűséges vagy.

Szeretsz olvasni, művelődni, talán nem lep meg, ha azt mondjuk rólad, hogy egy igazi könyvmoly vagy. Kissé földhözragadt a gondolkodásod, de nagyon szeretsz ismerkedni.

Olvastad már?  10 pontos útmutató a Rák szerelméhez

Fontosak számodra az emberek, mindig szeretettel közelítesz feléjük. Többnyire optimista vagy és képes vagy a megbocsátásra, ha szükséges, adsz második esélyt a bizonyításra.

Néha kissé szégyenlősség és félénkség jellemez, de ha a szeretteid vesznek körül, akkor hamar feloldódsz.

Mérleg – Hófehérke

Ha a Mérleg a csillagjegyed, akkor nagyon vágysz a harmóniára, nyugalomra és békére. Általában következetes vagy, logikus gondolkodásmód jellemez.

Él benned az anyai ösztön, Hófehérkéhez hasonlóan igazságos és együttműködő vagy, ha lehetséges, kerülöd a vitákat, kompromisszumkészség jellemez.

Személyiséged kedves, romantikus alkat vagy, ugyanakkor kissé idealista. Szereted a természet közelségét, nem kedveled a bezártságot. Akkor vagy boldog igazán, ha megtaláltad vagy megteremtetted a békességet és a stabilitást az életedben.

Skorpió – Merida (Merida, a bátor)

A Skorpiót az egyik legerősebb csillagjegyként tartják számon. Ha Te is ez vagy, akkor igazán leleményes, bátor, rugalmas és szenvedélyes személyiség jellemez.

Minél jobban öregszel, annál bölcsebb leszel. Drámai jellemed néha áldás és átok is lehet, de legalább izgalmas veled az élet!

Pont olyan vagy, mint Merida, őszinte, becsületes és kíváncsi természet, aki igen meggyőző és határozott tud lenni. Általában jó barátnak tekintenek, bár hajlamos vagy a féltékenységre, többnyire nyugodt és békés vagy.

Nyilas – Ariel (A kis hableány)

Ha a Nyilas jegy szülötte vagy, a mai napig játékos típus vagy és sikerült megőrizned gyermeki énedet. Igazán lelkes vagy és örök optimista.

Jól viseled a változást, sőt néha kifejezetten igényled azt. Arielhez hasonlóan szereted a szabadságot, extrovertált személyiség jellemez és tele vagy szenvedéllyel, emiatt hajlamos vagy a türelmetlenségre és a nyugtalanságra.

Mindent megteszel, hogy elérd a céljaidat, lételemed a felfedezés, soha nem unatkozol: ha valaki szeretné veled tartani a lépést, nincs könnyű dolga.

Bak – Elsa (Jégvarázs)

Ha Bak csillagjegyű vagy, akkor minden egyes tettedért vállalod a felelősséget. Türelmes és fegyelmezett típus vagy, akit nehéz kizökkenteni.

Gyakorlatias gondolkodásmód jellemez, megfontolt, szorgalmas és okos vagy, hibát csak nagyon ritkán követsz el.

A csillagjegyek közül kétségtelenül a Bak az egyik legszigorúbb és legkomolyabb. Olyan vagy, mint Elsa: számodra a család az első és képes vagy mindent megtenni a szeretteidért.

Érzékeny és hűséges vagy, ha valaki feltöri a külső páncélodat, rájön, hogy igaz és szerető barát vagy.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK