Vágyölő dolgok a pasik szerint, amiről egy nőnek tudnia kell

Vágyölő dolgok a pasik szerint, amiről egy nőnek tudnia kell

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Vágyölő dolgok a pasik szerint, amiről egy nőnek tudnia kell

1/6. Ha úgy beszélsz, mint egy kocsis!

Szerintem a túlzott káromkodás egyik nem esetében sem vonzó, engem kifejezetten zavar, ha egy férfi megállás nélkül ontja magából a trágár kifejezéseket. Ne legyünk álszentek, mindenki száján kiszalad naponta minimum egy csúnya szó, de érdemes megválogatni szavaidat, főleg, ha férfi társaságban vagy.

Nem, nem ettől fognak laza csajnak gondolni. Sőt, garantáltan kivered náluk a biztosítékot. Szeretik, ha egy nő finom és a különböző, kocsmába illő kifejezések nem ezt a vonaladat fogják erősíteni. Próbáld a dühödet akkor kiadni magadból, mikor egyedül, vagy a barátnőid társaságában vagy.

2/6. Elhanyagolt bozót

Van, aki kifejezetten bukik arra, ha egy nőnek nem teljesen csupasz az intim tájéka, de azért van különbség a szépen karban tartott kert és a dzsungel között. Tovább ronthat a helyzeten egy szőrös láb, vagy hónalj, több férfi ismerősöm is panaszkodott arra, hogy ősszel leáll a barátnőjük a rendszeres szőrtelenítéssel.

Valljuk be, nem túl vágyfokozó látvány, ha olyan dús és hosszú szőrt növesztettél a lábadra, mint a pasid.

Nyilván a te tested, a te döntésed, de szerintem nem attól lesz valaki erős független nő, ha kidobja a borotváját.

Vágyölő dolgok a pasik szemében
Inciclo/unsplash.com

3/6. Rosszindulatú pletykagép

Teljesen normális egy párkapcsolatban, ha megosztjátok egymással éppen aktuális problémátokat, belevonva egy-két ismerőst. Azt, viszont a pasik nem bírják elviselni, ha rosszindulatú, pletykás nővel hozza őket össze a sors, aki mások kárán élvezkedik, esetleg direkt tesz valakinek keresztbe. A Regina George típusú lányok a gimiben lehet, hogy ezzel vívnak ki maguknak tiszteletet, egy felnőtt férfi, viszont menekül előlük. 

4/6. Szélkirálynő és a megrémült lovag

Igazi mérföldkő egy kapcsolatban az első puki. Egy érett férfi soha nem várná el tőled, hogy kiizzadd, vagy minden nap rohanj a közeli kávézóba, ha éppen nagy dolgod van. Azért az sem túl vonzó látvány, ha a kanapén ülve, filmezés közben ereszted rá a szörnyet. Vannak párkapcsolatok, ahol ez kifejezetten poénnak számít és jókat nevetnek rajta. Valahol mélyen belül, minden egyes elejtett pukival veszít a nő a vonzalmából.

Senkit sem szeretnénk arra bíztatni, hogy bélgörcsöt kapjon, sőt, olykor elengedhetetlen, hogy a párunk szembesüljön testünk működésével, de ezt diszkréten is csinálni, nem direktbe.

5/6. Igénytelenség felsőfokon

Minden férfi szereti, ha egy finom, puha, jó illatú női bőrrel érintkezik és minden nőnek jó érzés hallani, hogy ez mennyire felcsigázza őket.

Legalább ennyire lelombozó egy repedt sarok, zsíros haj és orrfacsaró testszag.

Természetesen ez oda-vissza működik, tehát akkor várja el tőlünk a párunk a tip-top külsőt, ha közben ő is gondoskodik a sajátjáról. Viszont azt hiszem a legtöbb nőtársam nevében kijelenthetem, hogy ez elsősorban magunknak is nagyon fontos. Az igényes, ápolt külső alapja annak, hogy valaki jól érezze magát a bőrében.

Vágyölő dolgok a pasik szemében
racorn/depositphotos.com

6/6. A bólogató kiskutya

Sok nő úgy gondolja, hogy akkor nyeri meg magának a férfit, ha felveszi a bólogató kiskutya szerepét, nagyokat csodálkozik és rajongva néz a pasira. Ez lehet, hogy egy-két alkalommal még be is válhat, de egy idő után roppant unalmas lesz. Hosszútávon senki nem akar egy örök bólogató, vélemény nélküli, sótlan ember mellett kikötni.

Tehát sokkal célravezetőbb, ha mindenki önmagát adja, jelentsen ez bármit. Lehet, hogy több konfliktus lesz a párkapcsolatban, de valószínű, hogy ez adja majd a kellő pikantériát is. „A külső megfog, a belső megtart”-tartja a mondás és ez a vonzalomra is egyértelműen igaz.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást