Vágyölő dolgok a pasik szerint, amiről egy nőnek tudnia kell

Vágyölő dolgok a pasik szerint, amiről egy nőnek tudnia kell

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Vágyölő dolgok a pasik szerint, amiről egy nőnek tudnia kell

1/6. Ha úgy beszélsz, mint egy kocsis!

Szerintem a túlzott káromkodás egyik nem esetében sem vonzó, engem kifejezetten zavar, ha egy férfi megállás nélkül ontja magából a trágár kifejezéseket. Ne legyünk álszentek, mindenki száján kiszalad naponta minimum egy csúnya szó, de érdemes megválogatni szavaidat, főleg, ha férfi társaságban vagy.

Nem, nem ettől fognak laza csajnak gondolni. Sőt, garantáltan kivered náluk a biztosítékot. Szeretik, ha egy nő finom és a különböző, kocsmába illő kifejezések nem ezt a vonaladat fogják erősíteni. Próbáld a dühödet akkor kiadni magadból, mikor egyedül, vagy a barátnőid társaságában vagy.

2/6.
Elhanyagolt bozót

Van, aki kifejezetten bukik arra, ha egy nőnek nem teljesen csupasz az intim tájéka, de azért van különbség a szépen karban tartott kert és a dzsungel között. Tovább ronthat a helyzeten egy szőrös láb, vagy hónalj, több férfi ismerősöm is panaszkodott arra, hogy ősszel leáll a barátnőjük a rendszeres szőrtelenítéssel.

Valljuk be, nem túl vágyfokozó látvány, ha olyan dús és hosszú szőrt növesztettél a lábadra, mint a pasid.

Nyilván a te tested, a te döntésed, de szerintem nem attól lesz valaki erős független nő, ha kidobja a borotváját.

Vágyölő dolgok a pasik szemében
Inciclo/unsplash.com

3/6. Rosszindulatú pletykagép

Teljesen normális egy párkapcsolatban, ha megosztjátok egymással éppen aktuális problémátokat, belevonva egy-két ismerőst. Azt, viszont a pasik nem bírják elviselni, ha rosszindulatú, pletykás nővel hozza őket össze a sors, aki mások kárán élvezkedik, esetleg direkt tesz valakinek keresztbe. A Regina George típusú lányok a gimiben lehet, hogy ezzel vívnak ki maguknak tiszteletet, egy felnőtt férfi, viszont menekül előlük. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást