Stílus / Haj

15 új ünnepi frizura

Ebben a szezonban különösen szépnek kell lenned, hisz közelednek a karácsonyi és újévi partik.

Egyenes textúrált

Válaszd szét középen a hajat, majd hajvasalóval egyenesítsd ki a tincseket úgy, hogy a végükön laza hullámokat formálj.

Hajpánt alternatíva

Az egyenes hajon készíts középválasztékot, majd az első tincseket szorítsd hátra és csattal fogasd le a tarkódon. Használj fényt adó szérumot a tincsekre.

Dús rakoncátlan hullámok

Ahhoz, hogy a tincsek kifelé álljanak, nagy henger hajkefével kell megszárítanod a hajad. Szárítsd a hajat az arcodtól kifele, felfele.

Hosszú hajfonat

A laza hajfonatok nemcsak divatosak, de igazán sikkes és nőies frizurák. Bátran válaszd a karácsonyi ruhához, hosszú fülbevalóval viseld és széles mosollyal!

Szexy copf

Egy lapáthajkefével szárítsd egyenesre a hajat és kösd fel lófarokba. Ha van frufrud, akkor befele szárítsd meg. A copfot hajvasalóval egyenesítsd ki és spriccelj a tincsekre ragyogást adó szert.

Alacsony copf

Készíts oldalválasztékot, majd formálj laza hullámokat hajsütővassal. A tarkó fölött köss egy laza copfot úgy, hogy a fül felső részét betakarja a haj. Az arcba húzz pár kósza tincset.

Olvastad már?  Dús, göndörödő a hajad? Ezek a frizurák állnak a legjobban!

Csavart copf

Talán még a hajfonatnál is különlegesebb ez a zsínórtechnikával elkészített csavart friuzra. Köss a fejtetőre egy szoros copfot, majd válaszd ketté. Csavard be az ujjad segítségével mindkét tincset, majd csavard össze a két tincset. A copf végét kösd le egy vékony hajgumival.

Konty

Az ujjaiddal szétrázogatva a tincseket szárítsd meg a hajat. Készíts oldalválasztékot majd csavard össze a hajat egy alacsony kontyba és fogasd le egy vékony hajgumival.

Rövid és édes

Készíts oldalválasztékot, majd szárítsd meg a hajad. Hajsütővassal csavard be a tincsek alsó felét, majd tekerd a tincseket a tarkód fölé és rögzítsd hajcsattokkal. Az egésznek olyan hatása lesz, mintha rövid és dús hajad lenne.

Körfonás

A körfonott frizura idén különösen divatban van. A hosszú haj korona szerűen van a fejtetőre fonva. Sikkes és különleges frizura bármely alkalomra.

Laza hullámok

Válaszd középen szét a hajad, majd henger hajkefével szárítsd meg kifele csavarva. Az archoz simuló frufrus tincseket egy hajegyenesítő  vassal formáld az arc vonalához.

Ziláld oldalsó konty

A laza hatású konty különlegessége lazaságában rejlik. Határozd meg hol legyen az oldalválasztékod, majd köss ellentétes irányba egy laza kontyot úgy, hogy a hajvégeket hagyd kiállni. Az arcba húzz ki pár hullámos tincset.

Olvastad már?  5 trükk, amit tudnod kellene, ha hajvasalót használsz

Magas konty

Hogy magasabb és dúsabb legyen a hatás kösd fel a hajad copfba úgy, hogy a fejtetőn hagyd magasabban a hajat. A copfot tekerd körbe és rögzítsd hajcsattokkal, de a hajvégeket hagyd hogy kiálljanak.

Fonott copf

A frizura elkészítése nagyon egyszerű, csak egy klasszikus magasra kötött lófarok szükséges hozzá és laza hajfonás. A végét kösd meg egy vékony stílusos hajgumival.

Hullámos és ragyogó

Ennek a frizurának az elkészítéséhez nem kell nagy ördöngősség, minden a szárításon múlik. Határozd meg az oldalválasztákod, majd egy széles henger formájú hajkefével szárítsd meg a hajad úgy, hogy a hajvégeket szárítsd kifele.