5 tuti csajos program Budapesten

5 tuti csajos program Budapesten

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 tuti csajos program Budapesten

Unod már az egyedül töltött délutánokat és estéket? Ha igen, akkor épp itt az ideje, hogy felhívd a barátnőidet és elmenjetek egy kis közös kikapcsolódásra. A következő helyszínek és programok garantáltan feldobják majd a találkáitokat.

1. Duna-part

A Duna-parti séta egy klasszikus helyszín arra, ha egyszerre akartok egy kicsit sétálni, egy jót beszélgetni és a látványban gyönyörködni.
A program nem csupán a Duna látványa miatt jelenthet számotokra egy kellemes esti programot, hanem az épületek miatt is, ráadásul a Duna-part 1987-től a világörökség részét is képezi. A budai oldalon a Clark Ádám tértől egészen a Műegyetemig tart, míg a pesti oldalon a Margit hídtól a Szabadság hídig szinte minden épület része a Világörökségnek.
Természetesen a sokak által közismert Duna-korzó is ide tartozik, amely megfelelő helyszín lehet egy kis pihenésre, ha a séta közben elfáradnátok.

2. Hajókázás a Dunán

Ha esetleg a partot már megunnátok, akkor számos cég hajói biztosítanak arra lehetőséget, hogy a Dunáról egyszerre mindkét oldalban gyönyörködjetek.
A jegyek természetesen elég eltérőek, azonban már elég olcsón is meg lehet valósítani egy ilyen programot. A legtöbb hajó több helyen is megáll, így szinte bárhol csatlakozhattok, valamint lehet választani a zárt és a nyitott hajók közül is.
Ha az időpont és a helyszín megvan, akkor már csak élveznetek kell a víz illatát, a kellemes napsütést, a lágy szellőt és a kilátást. Aztán ha egy kis szerencsétek van, akkor egy-két helyes matrózfiút is megismerhettek.

3. Margit-sziget

Ha egy kicsit el akartok vonulni a város zajától, akkor a Margitsziget a tökéletes hely számotokra. Nem csupán a heverészésre és beszélgetésre alkalmas, hanem számos meglepetést is rejt magában.
Tehát ha erre jártok mindenképpen érdemes megnéznetek a domonkos apácakolostor romjait, a víztornyot, a művészsétányt, a zenélő kutat és a japán kertet. Minden bizonnyal feledhetetlen élmény lesz.

4. Koktélozzunk!

Nincs kellemesebb élmény a nyári esténken, minthogy beüljetek a barátnőkkel egy finom koktélra az egyik közeli szórakozóhelyre. Érdemes a kinti teraszokat és kerteket választani, hiszen itt élvezhetitek ki igazán a nyár pillanatait.
És hol máshol beszélhetnétek meg a legújabb pasitémákat és apró kis részleteit az életeteknek, ha nem egy finom koktél mellett?

5. Édes élet

Ha egy kis közös bűnözésre vágytok, de emellett szeretnétek egy kicsit okosabbak is lenni, akkor a budapesti Csokoládé Múzeumban van a helyetek.
Itt nem csupán megkóstolhatjátok a finomabbnál finomabb ínyencségeket, de megtudhattok pár érdekes információt is a csokoládé történetéről, sőt akár még saját csokoládétokat is elkészíthetitek.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!