5 tulajdonság, amit nem fogsz tudni megváltoztatni egy férfiben sem

5 tulajdonság, amit nem fogsz tudni megváltoztatni egy férfiben sem

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 tulajdonság, amit nem fogsz tudni megváltoztatni egy férfiben sem

A régi, rossz tulajdonságai

Ha a pasidnak van olyan rossz tulajdonsága, ami egész életében jellemző volt rá, biztos, hogy így is marad. Például, amennyiben a srác, akivel együtt vagy, hajlamos a nárcisztikus viselkedésre, nem túl empatikus, vagy imád magáról beszélni, sajnos el kell fogadnod, hogy te nem tudod őt „megjavítani”.

Szakértők szerint azonban abban segíthetsz neki, hogy észrevegye ezt a problémát, és megmutasd neki, hogyan kellene reagálnia bizonyos helyzetekben. A párkapcsolat érdekében valószínűleg ő is igyekezni fog változni, de összességében sosem fognak eltűnni belőle ezek a személyiségjegyek.

Ami már megtörtént vele

Ha a pasiddal történt valami a múltjában, ami a mai napig hatással van rá (és emiatt rád is), fontos eldöntened, hogy képes vagy-e együtt élni ezzel. Hiszen nem tudod megváltoztatni azt, ami már megtörtént, hiába próbálsz küzdeni ellene. Például előfordulhat, hogy a párod korábban hatalmasat csalódott egy volt barátnőjében, akivel az életét képzelte el, és azóta is bizalmi gondjai vannak.

Vagy gyerekkorában a szülei elváltak, és azóta is retteg attól, hogy ha igazán megszeret valakit, az idővel mégis elhagyja őt. A múltját nem tudod megváltoztatni, de arra van hatásod, hogy milyen életet tapasztal meg melletted!

Dragan Zigic/istockphoto.com

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást