Nem tudod, milyen sorozatot kezdj el nézni? Válassz 2016 legjobbjai közül!

Nem tudod, milyen sorozatot kezdj el nézni? Válassz 2016 legjobbjai közül!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Nem tudod, milyen sorozatot kezdj el nézni? Válassz 2016 legjobbjai közül!

Te is azért szereted az őszt, mert végre ismét folytatódnak a kedvenc sorozataid, méghozzá vadiúj részekkel? Ha szívesen kibővítenéd ezt a listát, hogy minden estére jusson egy új epizód, de nem tudod, mit válassz, segítünk – ezekkel a 2016-os sorozatokkal biztosan nem lősz mellé! Van, amelyiket egyelőre csak angol nyelvű csatornán láthatod, de biztosak vagyunk benne, hogy nem sokat kell várni rájuk itthon sem!

Stranger Things

Ha szívesen néznél horrort, de megkímélnéd magad a rémálmoktól, ez a sorozat tökéletes választás! A történet egy aprócska városban veszi kezdetét, ahol az éjszaka közepén egy kisfiú furcsa körülmények között eltűnik.

Senki sem tudja, hova lett, egy titokzatos lány felbukkanása pedig csak tovább bonyolítja a szálakat; 11-es (mert hogy így hívják) egy laboratóriumból szökött meg, és emberfeletti dolgokra képes. De vajon összefüggenek a kísérletek a kisfiú eltűnésével?

Készülj, mert az első évad már kijött, és biztos, hogy néhány nap alatt végignézed majd az összes epizódot!

The Night Of

Valami izgalmasra vágysz, ami az első résztől az utolsóig fent tartja a feszültséget? Akkor ez a te sorozatod! A történet szerint egy egyetemista srác éjszaka ellopja az apja taxiját, hogy eljusson a város legjobb bulijába. Az egyik lámpánál azonban egy ismeretlen lány beszáll a kocsiba, a dolog pedig végül egy közös éjszakával, valamint nem kevés alkohollal és kábítószerrel ér véget.

Amikor Nasir felébred, sokkoló dologgal találja szemben magát: a lányt meggyilkolták, neki pedig semmi emléke nincs az elmúlt néhány óráról. Ahogy halad előre a cselekmény, egyre több hihetetlen információ derül ki, így egészen az utolsó pillanatig ott van a kérdés: vajon tényleg ő volt a gyilkos?

Divorce

Ha szeretted a Szex és New Yorkot, ezt szinte kötelező lesz nézned, Sarah Jessica Parker ugyanis október 9-én végre visszatér a sorozatok világába, méghozzá egy vicces komédiával! Frances házassága 10 év után véget ér, a sztori pedig megmutatja, milyen akadályokkal találja szemben magát, miközben megpróbál egyensúlyozni ezen a rögös útszakaszon.

De ne hidd, hogy a történet túlságosan drámai lesz! A főszereplő ugyanis ez idő alatt rengeteg vicces helyzetbe keveredik, miközben egyre több dolgot tud meg saját magáról és arról, hogyan lehet ilyenkor tiszta lappal kezdeni az életet.

Man with a Plan

Nem Sarah Jessica Parker az egyetlen, aki visszatért a sorozatok világába; a JóbarátokJoey-ja is ismét reflektorfénybe kerül, méghozzá egy vadiúj sitcomban.

A történetben ő alakítja a családapát, aki kénytelen otthon maradni a gyerekekkel, miután a felesége újra munkába áll.

Kezdetben ez nagyon is egyszerű feladatnak tűnik, hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ez sokkal komolyabb kihívás, mint eleinte gondolta volna. Ha szeretnél egy olyan sorozatot nézni, ami a nap végén felvidít, ez legyen a választásod – az első rész október 2-án startol.

This Is Us

Ebben a vígjáték-dráma keverékben egy rendkívül izgalmas történetet követhetsz nyomon. A sorozat ugyanis megmutatja, hogyan kapcsolódhat össze azoknak az embereknek a sorsa, akik nem ismerik egymást, de mindannyian ugyanazon a napon születtek.

Az egyik szereplő úgy dönt, megkeresi a szüleit, a másik épp akkor születik meg, a harmadik pedig önbizalomhiánnyal küzd a súlya miatt – de vajon hogyan kapcsolódnak össze a szálak?

Az első rész szeptember 20-án debütált, úgyhogy már most elkezdheted bepótolni a lemaradást!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást