Stílus

6 trendi hajfestési technika, amit azonnal bevállalnánk

Te sem tudsz kiigazodni a rengeteg technika között, amivel feldobhatod hajkoronádat? Akkor ez a cikk Neked szól. Hallottál már például a babylights festésről, de nem tudod pontosan milyen is az? Mi most helyre tesszük ezeket a dolgokat és eligazítást nyújtunk a balayage, az ombre és a többi eddig ismeretlen fogalomról. A Te dolgod már csak annyi, hogy válassz közülük és irány a fodrász.

Babylights

Vékony szálú hajra tökéletes választás. Legjobban a melírhoz lehet hasonlítani, de ilyenkor nem az egész haj tömegét, csak a felső részeket festik.

Napcsókolta, természetes hatást eredményez.

Balayage

Franciául a balayage szó seprést jelent. Nem véletlen, hogy ezt a nevet kapta a módszer, hiszen a fodrász fólia helyett, precíz sepregető mozdulatokkal színezi a hajat.

Ez sokkal természetesebb hatást kölcsönöz, mint a fólia és a lenövés is kevésbé látszik.

Rooting

Amikor végeztek a melírozással, a tövekre egy árnyalattal sötétebb festék kerül. Ezzel lágyítják a kontrasztot és a lenövés sem lesz majd olyan észrevehető.

Ha tehát nincs olyan sok időd fodrászhoz járni ez lesz a Neked való technika.

Dip Dye

Igazi különc csaj vagy?

Olvastad már?  5 dolog, amit senki se mond el, mielőtt rövidre vágatod a hajadat

Akkor ne habozz, ezt kell kipróbálnod, hiszen ez az ombre legextrémebb változata.

A lényege az, hogy a két szín között egy jól látható éles határvonal van, de ne aggódj, ennek ellenére egyáltalán nem tűnik elrontottnak a haj.

Ombre

Még mindig trendi ez a már klasszikusnak számító átmenetes haj. Főként nyáron kap kedvet hozzá az ember, olyan mintha egész éven napfényben fürdőztél volna.

A fejtetőnél sötétebb és innen fokozatosan világosodik a vége felé. Ha profin van elkészítve természetes hatást kelt, és nem igényel sok törődést sem.

Sombré

Igen, ilyen is van. Méghozzá a babylights és az ombre technika ötvözéséből jön létre.

Pár nagyon vékony tincset egészen a hajtövekig melíroznak, ezáltal is még természetesebbé téve a hajkoronát.